Cnm suranın gece saat ıkıde oldu benmde kontrol yarın bakalım
Aniden mi oldu neyi vardi ki bebekleri aldilarCnm suranın gece saat ıkıde oldu benmde kontrol yarın bakalım
Himm iyi bari ya saglik dogdular şükürIcnm karnı sertlesmıs gecmemıs kordon dolanmıs bıde anıden almıslarlar bebeklerın kalp atısj dusmeye baslamıs
Hadi yaa amann sag salim dogdulr ya şükür bebeklerin fotosunu gordn muIcnm karnı sertlesmıs gecmemıs kordon dolanmıs bıde anıden almıslarlar bebeklerın kalp atısj dusmeye baslamıs
Gordum gordum cnm masallahları var bizde dr dan geldık 2400 olmuslar cok sukur cnm valla ama beklyecegız dıor drum bakalım ne kadr daha bekleycgz drum suyun gelmeden 36 dan once almam dıor kafayı yedircek kadın bana
Haklısın ben acele edıorum heycan basıo ama dr da dıo enfeksıyon kapmazlar hasta olmazlar anne karnı cok onemlı dıor drum bakalım artık hayırlısıNe güzel canım maşallah 2600 falan doğacak herhalde seninkiler 🙂 ne kadar çok kaldılar anne karnında o kadar iyi yat dinlen bol bol
Himm iyi cnm seninkiler 2 bcgu geçerler beklesin cnm ne kdr cok kalirsa anne karninda o kdr iyi bir sikayetin yok neden erken alsin kiGordum gordum cnm masallahları var bizde dr dan geldık 2400 olmuslar cok sukur cnm valla ama beklyecegız dıor drum bakalım ne kadr daha bekleycgz drum suyun gelmeden 36 dan once almam dıor kafayı yedircek kadın bana