aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emıBen 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum
aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emıBen 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum
Cnm zaten son dönemler oyle oluyormus bende oyle olurum galiba melosBen 20 kilo aldım daha ne kadar alırım bilmiyorum cok almasam bari ama şimdilerde haftada 500 gr alıyorum
ben daha fazla olurum aysegul kesın ıkız yaaaaah aman alım yaa esımn sozu var altı aylık olsunlar aksamları ıkı satt spora gıdıcem
Bende meyve çok yiyorum bende 80 ile dogurururm galiba rahat 🙂80 le dogursam ıyı vallah ama cnm ne ıstırosa yıyorum genllıkle meyve yıyorum ama
aenmmmmm yırmı aldın hala alıon muuuuu meloss allah senı emı
Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydunKIZ yanlış yazmisim 10 aldım
Çok güzel cnm 33 hafta 10 kilo sen 15 kilo ile gidersin doğuma ama cnm hamile kaldığında kac kiloydun[/QUOTE
71dim aynaya bakınca psikolojim bozuluyor 🙂 zaten fazla vardı artık yuvarlanma noktasindayim 😀