PaSikA Yeni Üye Üye 21 Haziran 2008 #123 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu allah bozmasın mutluyum alttaki bugün çok güzel 🙂
M Misafir Forum Okuru 24 Haziran 2008 #124 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmazsada tutturrum bennn :hihi: alttaki bu gün çok şirin ve hınzır tutsun ama ok
Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmazsada tutturrum bennn :hihi: alttaki bu gün çok şirin ve hınzır tutsun ama ok
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #125 Cevap: Tuttu - Tutmadı valla öyle hınzırlığımda şirinliğimde üstümde alttaki bu gün çok heyecanlı mutlu uçuyor inşallah tutar yav
Cevap: Tuttu - Tutmadı valla öyle hınzırlığımda şirinliğimde üstümde alttaki bu gün çok heyecanlı mutlu uçuyor inşallah tutar yav
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #127 Cevap: Tuttu - Tutmadı öyle öyle deliyim doluyum alttaki bu gün amma da gerginsin
nisan Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #128 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu citosum öyleyim hemide cokk alttaki uykun var
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Haziran 2008 #129 Cevap: Tuttu - Tutmadı evet tuttu alttaki sanırım benim uyumamı bekliyorsun😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 24 Haziran 2008 #130 Cevap: Tuttu - Tutmadı Tutmadi 😀 alttaki bugün yagmur yagmasini istiyorsun.