kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Ocak 2009 #291 Cevap: Tuttu - Tutmadı yok canım asabilik ve ben hiç uymadı alttaki cok gıcıkmış
PaSikA Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #292 Cevap: Tuttu - Tutmadı bazen gerçekten çok gıcık olabiliyorum 😀 alttaki çok sevecenmiş
*şiker* Yeni Üye Üye 30 Ocak 2009 #293 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuuttu öleyiim =)) alttaki çok sabırlıymış
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ocak 2009 #294 Cevap: Tuttu - Tutmadı nasıl da bildin sabır tası gibiyim maasallahh alttaki etrafa emir yagdırıyormus duyduguma göre
Cevap: Tuttu - Tutmadı nasıl da bildin sabır tası gibiyim maasallahh alttaki etrafa emir yagdırıyormus duyduguma göre
*şiker* Yeni Üye Üye 2 Şubat 2009 #295 Cevap: Tuttu - Tutmadı bazen emir veriyorum..ama istemeyerek oluyor.. alttaki bugün çok üzülmüş öle mi
Cevap: Tuttu - Tutmadı bazen emir veriyorum..ama istemeyerek oluyor.. alttaki bugün çok üzülmüş öle mi
kar_tanesi Yeni Üye Üye 3 Şubat 2009 #296 Cevap: Tuttu - Tutmadı yok yok hiç üzülmedim alttaki bugün cıvıl cıvılmışş
M Misafir Forum Okuru 12 Şubat 2009 #297 Cevap: Tuttu - Tutmadı evet dım ama dım alttaki bu gün çok paspalmış 😀
esra Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #298 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu valla öleydim bütün gün evde saldım yane😀 alttaki bugün alışveriş yapmış...
Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu valla öleydim bütün gün evde saldım yane😀 alttaki bugün alışveriş yapmış...
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #299 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı malesef :seker: alttaki çok zarifmiş😀
M Misafir Forum Okuru 12 Şubat 2009 #300 Cevap: Tuttu - Tutmadı vallada tuttu billada tuttu yaşasın ukalalıkk alttaki bu gün bunalım mücellaymış 😀
Cevap: Tuttu - Tutmadı vallada tuttu billada tuttu yaşasın ukalalıkk alttaki bu gün bunalım mücellaymış 😀