Tüy toplayan pantolon nasıl temizlenir

G

Gülay<<<

Forum Okuru
Tüy toplayan pantolon nasıl temizlenir
Tüy toplayan pantolon nasıl temizlenir püf noktaları nelerdir

Merhaba

iki tane sevdiğim pantolon var ama bunlar sürekli söylenip duruyor pantolonların tüylerini nasıl çıkartabilirim tüylenen pantolonların tüylenmesinin nasıl engelleyebilirim bu pantolonlardaki tüyleri çıkartmanın kolay bir yolu var mı Sizler ne yapıyorsunuz bu tüyleri çıkartmak için pratik bir yolu varsa bana da anlatır mısınız Tüy toplayan Pantolon nasıl temizlenir bunun için bir metod var mı Teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Benim de öyle bir iki tane giysim var . Özellikle bir tane siyah pantolonum oda tüy topluyor ve onu temizlemek sorun oluyor.

Öncelikle tüy toplayan pantolonu tüy bırakan tüylü diğer giysilerinizi ile birlikte yıkamayın. Yani tüy toplayan bir giysinizi tüy bırakan diğer giysilerle birlikte çamaşır makinesine koyup yıkarsanız tüylenme olacaktır onlarla birlikte yıkamayın.

Tüy toplayan giysilerle birlikte tüy bırakan giysilerinizi yıkadınız ve tüylendi ise; tüy toplama ruloları kullanabilirsiniz bu yoksa elinizde banyoda kullandığınız traş makinesi ya da jiletle bu tüyleri temizleyebilirsiniz ama tüyleri temizlerken dikkat edin giysiniz kesilmesin.

İkinci yöntemde koli bandı en basit en hızlı yöntem de bu diyebilirim koli bantlarını tüylenen bölgeleri yapıştırıp çekiyorsunuz tüylerin tamamını almış oluyor.

Giysi alırken tüy toplayacak giysileri seçmemenizi öneririm bilmeden aldınız ne yapayım derseniz dediğim gibi tüylü tüy bırakan giysilerle tüy toplayan giysileri birlikte çamaşır makinesinde yıkamayın ayrı ayrı yıkayın.
 
Geri
Üst