tüyler:/

bece simdilik sen agdayla al...cünkü her bölgeye göre cesitli agdalar var...devamli kulanirsan zaten ilerde kendiliginden cikmayacak agdayla alirsan cünkü zamanla köklerini sayiflatiyor ve azaliyor yok oluyor...en faydali ve en hesapli yöntem....biraz zaman alir ama sonuç iyi...tabi lazer de iyi ama fiyat olarak farkli ve birkerede biten bir sey degil o da uzun süre tekrarlamak gerek.
 
Ben kesinlikle o resmini verdiğin teli kullanmanı tavsiye etmiyorum cildine bile zararı var.

Canım ben valla vücuduma lazere gidiorum ama bıyık bölgeme gitmiyorum dire ağda ile alıyorlar çıkınca yine gidiyorsun. Bence lazere gitme sansın yoksa direk ılık ağda al en basiti sesu ılık ağda turuncu renk hemde baya güzel al kollarınada bunu uygula amabıyık için sir ağda olmalı sakın normal agda kullanma..
Kuaför 2 tl ye hallediyor zaten oda mı olmuyor ozman bir arkadaşından yada ablan kardeşinden.. vs. rica et iple alsıversin 5 dkkasını almaz.
 
tüy sorunu

yaaa arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var yüzümdekii tüyler...15 yaşındayım yanaklarımda ve çene altlarımda var...ben bunları cımbızla alıyorum çok hata yaptım cımmbız daha kötü yaptıı...sizce napmalıyım bunalım yaşıyorum kendimi çok kötü hissediyormmmm kimsenin suratına bakamıyorum internette bir çok formül okudum ama güvenemedim sir ağda gibi şeker gibi ip gibi ama daha çok çıkarır diye korkuyorum lütfen yardım edin.....:((((((((
 
Geri
Üst