Tüyleri Kalıcı Olarak Yok Eden Krem. Nbp Dermonox

yazbaharguz

Yeni Üye
Üye
Tüyleri Kalıcı Olarak Yok Eden Krem. Nbp Dermonox
Arkadaşlar merhaba. Tüyleri temelli yok edem bir krem varmış. Adı Nbp Dermonox. Başka şehirde yaşayan lise arkadaşım kullanmış. Yüzündeki tüylerde hormon bozukluğu vardı. 1 Yıl lazer epilasyona gittiğini biliyorum. Şimdi hiç bir şey yok diyor. 7 ay olmuş kullanalı. Ve koltuk altındada kullanmış orda da yok olmuş. Bende almayı düşünüyorum. Aranızda başka kullanan veya bir başkasından duyan varmı?
 
Ben hiç duymadım ve doğrusunu söylemek gerekirse pek inandırıcı da gelmiyor bana :S Lazer epilasyona gidiyorum 5 seansıma girdim ve şimdilik cidden memnunum. İnşallah memnuniyetim daimi olur. Siz alır da kullanırsanız, yorumlarınızı yazın ki, diğer tüyden şikayetçi olan arkadaşlarımıza faydanız olsun arkadaşım.
 
Klavye yuzunden yanlis yazdim kusura bakmayin,ayni msji ayni sekilde bir cok sitede gorunce paylasmak istedim.Kremi nette arastiriken gordum sizde deneyin derim.
 
nbp degl o sadce dermonoks ben kulnyrm evet faydalı ama5 agda falan snra bn ıkıncı agdadaym da yuzde els anca gtt ama gdyo yane
Ne kadar kulandın gerçekten ise yarıyordu ve nerden aldin acil cevap verirsen mutlu olurum yeni evlencem ve kıl konusu beni uyandırıyor nasil alicam bilmiyorum aynı evde yiz kufore gitim diyelim küçük cikiyo alınmıyo onlar yardim edin
 
Geri
Üst