Twitterda Kişiye Özel Mesaj (DM) Nasıl Yollanır?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Twitterda Kişiye Özel Mesaj (DM) Nasıl Yollanır?
twitter özel mesaj
twitter kişiye özel mesaj
twitter dm




Sevgili melekler, twitter hesabı kullanıyorsanız herkese açık mesajlar gönderebilmenin yanı sıra, tıpkı facebookta olduğu gibi kişiye özel mesaj (DM) da yollayabileceğinizi duymuşsunuzdur. Bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler için bakın DM nasıl gönderilir?


twitter-dm.png



Twitter'daki bu mesajlara direct message yani özel mesaj adı verilmektedir.Bu göndereceğiniz mesajlar 140 karakter ile sınırlıdır. Özel mesaj yani DM gönderebilmek için göndereceğiniz kişinin sizi follow yapması yani takip etmesi gerekmektedir. Ancak sizin takip ettiğiniz ama sizi takip etmeyen bir kişi de size DM gönderebilme imkanınız vardır.

Twitter'da Size yazılan tweetleri görmek için @Bağlan‘a tıklamanız yeterli olacaktır. Sizin adınıza yazılan tweetleri ordan görebilirsiniz ve cevap verebilirsiniz.

Twitter'a Eğer DM gelip gelmediğine bakmak istiyorsanız arama kutusunun yanındaki ayarlar simgesine tıklayıp Direk Mesajları seçmeniz gerekmektedir.

Daha sonra açılan ekranda eğer DM gönderilmişse size onu görürsünüz eğer gönderilmediyse altta gördüğünüz gibi bir ekran gelir.Eğer bu ekran geldiyse veya bir arkadaşınıza DM göndermek istiyorsanız Yeni Mesaj'a tıklamanız gerekiyor.Yeni mesaj bölümüne tıkladığınızda karşınıza bir ekran çıkacak oradan göndereceğiniz arkadaşınızın twitter kullanıcı adını veya ismini yazmalızınız.İşte hepsi bu kadar kolay gelsin arkadaşlar.
 
Geri
Üst