Üç devden üç kampanya

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Üç devden üç kampanya
Türkiye'de otomotiv sektörünün devlerinden yeni kampanya haberleri geliyor. Dün Hyundai'nin başlattığı atağa bugün Fiat ve Renault da katıldı.

Fiat, Mart ayı boyunca geçerli olacak yeni kampanyasında, otomobil fiyatlarında 2 bin 250 TL'ye varan indirimlere gitti. Fiat'ın dizel motorlu Fiat Grande Punto modeli 2 bin 250 TL, benzinli Fiat Grande Punto modeli bin 250 TL tutarında nakit indirimle alınabilirken, Fiat Linea model ailesinde 2 bin TL, Fiat Palio ve Albea Sole modellerinde ise bin TL nakit desteği veriliyor.

Ayrıca Mart ayında otomobil satın alma tercihini Fiat modellerinden ( Fiat 500 ve Panda dahil) yana kullanan tüm tüketicilere ise 5 yıl ya da 150 bin km uzatılmış garanti hediye ediliyor.

Fiat Albea Sole 18 bin 900 TL, Fiat Grande Punto 25 bin TL, Fiat Linea 27 bin 750 TL ve Fiat Bravo modellerie 30 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Hyundai'den ücretsiz işsizlik sigortası

Hyundai binek otomobili İş Bankası taşıt kredisiyle satın alanlara, Anadolu Hayat Emeklilik'in yeni ürünü olan Kredi Destek (İşsizlik) Sigortası hediye edilecek.

Hyundai'den yapılan açıklamada, özetle şöyle denildi:

"12 Mart 2009 tarihinde başlayacak uygulama kapsamında Hyundai tarafından, Türkiye İş Bankası üzerinden 12, 24 veya 36 ay vadeli taşıt kredisi kullanarak yeni bir Hyundai binek otomobil satın alanlara Anadolu Hayat Emeklilik'in yeni ürünü olan 'Kredi Destek (İşsizlik) Sigortası' hediye edilecek. Bunun yanı sıra Maximum Kart sahibi olanlara da Türkiye İş Bankası tarafından ücretsiz OGS cihazı verilecek.

Hyundai'nin hediye ettiği Kredi Destek Sigortası ile ölüm, tam ve kalıcı sakatlık durumlarında 64.800 TL'lik tutara kadar kredi borcunun tam**** işsiz kalınması durumunda ise altı aya ve taksit başına 2.250 TL'lik tutara kadar kredi borcu taksitleri Anadolu Hayat Emeklilik tarafından ödenecek."

Renault'dan üç günlük indirim

Renault, sadece 72 saat geçerli olacak yeni bir indirim kampanyası başlattı.

Renault Clio ve Clio Grand Tour modellerinde 13 – 15 Mart 2009 tarihleri arasında 72 saat sürecek indirim kampanyası başlıyor. Kampanyada Clio Grand Tour Dynamique versiyonlarında 4.450 TL, Clio HB dizel versiyonlarında 3.150 TL, Clio HB benzinlide ise 2.250 TL indirim bulunuyor.

13 Mart’ta başlayıp 15 Mart akşamına kadar sürecek bu kampanyada müşteriler, Clio’lara 24.850 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabilecek. (HÜRRİYET)
 
Geri
Üst