Ücretsiz doğum, bebek ve hamile fotoğrafları!

sdbyrk

Yeni Üye
Üye
Ücretsiz doğum, bebek ve hamile fotoğrafları!
Hanımlar.. bu kesinlikle reklam amaçlı bir mesaj değildir önce onu söyleyeyim..uzun zamandır takip ediyorum forumu ama hiç mesaj yazmamıştım.. şimdi bir ihtiyacım var ve onu burada paylaşmak istedim.
Ben uzun zamandır profesyonel fotoğrafçılık yapan biriyim. Reklam, ürün, tanıtım ve düğün fotoğrafları çekiyorum. Ayrıca tüm Türkiyeyi kapsayan bir fotoğraf projesinin içindeyim. Fakat yaklaşık iki ay önce doğum ve bebek fotoğrafçılığına adım atmaya karar verdim, sebebi ise düğün hikayelerini fotoğrafladığım kişilerin, doğum hikayelerinin de fotoğraflanmasını istemeleri... Ve ayrıca daha önce ameliyat fotoğrafçılığı da yaptığım için, bir doğuma şahit olmanın ve bunu fotoğraflamanın ne kadar mükemmel bir duygu olduğunu düşünmem...Ki doğum demek, bir mucizeye şahit olmak demektir eminim..
Ben de doğum fotoğrafçılığı alanında kendimi daha da geliştirmek ve aynı zamanda elimde portfolyomun bulunması amacıyla 5 adet doğum çekimi, 5 adet bebek çekimi ve 5 adet de hamilelik çekimini ücretsiz olarak yapacağım.. Bu 5 adetlik çekimlerden sonra da alacağım ücretler dudak uçuklatan cinsten olmayacak tabii ki. Çünkü düğünde de, doğumda da insanlar yeterince maddi yükün altına giriyorlar. Ben elimden geldiğince ücretlerin düşük tutulması gerektiğini düşünenlerdenim.. daha doğrusu hakedilenden fazlasını istemek haksızlık gibi geliyor...
Neyse çok uzatmayayım kısacası etrafınızda maddi durumu çok uygun olmayan ve doğumunun her anını ölümsüzleştirmek isteyenler için benimle iletişime geçebilirsiniz..
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.. Şimdiden herkese mutluluklar dilerim..
 
Merhabalar,
Uzun zamandır fotoğrafçılık hobisiyle uğraşmaktayım bu yıl profesyonel anlamda fotoğrafçılık yapmak için çeşitli eğitimlere katıldım sertifikalarım mevcuttur. Kendimi geliştirmek ve portfolyo oluşturmak için İstanbul da ücretsiz Hamile Dış Çekimi gerçekleştirmek istiyorum ilgilenen arkadaşlar olur ise beni ve önceki yapmış olduğum çekimleri inceleyebilir. Çekimde kullanılacak aksesuarlarımız hazırdır siz sadece güzelce giyinip kameraya gülümseyeceksiniz. ilgilenenler olursa mesaj atabilir. Herkese iyi günler dilerim.
 
Geri
Üst