Üçüz çocuklar için çocuk odası tasarımları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Üçüz çocuklar için çocuk odası tasarımları
Bir bebek sahibi olmak dünyanın en güzel duygularından biridir. Tabi bunun yanın da aynı anda birden fazla bebek sahibi olmanın duygularını ve mutluluğunu tarif etmeye sanırım imkan yok...

Tüp bebek yöntemi , aşılama ile yada doğal yollardan çoğul bebeklere sahip olan aileler zorluk ve mutluluğu aynı anda yaşarlar. Sonuçta bazen bir bebeğin bakımı bile özellikle anneye zorluk yaşatırken bunun yanın da birden fazla bebeklere bakmak çok zorlu bir iş olsa gerek.

Sizler için bu konumuz da üçüz bebekler ve üçüz çocuklar için onların hem uyku ihtiyaçlarını karşılayacak hemde keyifli zamanlar geçireceği oda tasarımları hakkın da görsel örnekler ile birlikte dekorasyon önerilerine yer veriyoruz.

Sonuçta herkesin evi geniş olmayabiliyor. Ve böyle bir durumda birden fazla çocuklu olan aileler her çocuğa kendine özel bir oda dizayn edemeyebiliyor. Hele birde üçüz çocuklar söz konusu ise bu durum daha bir zor hale gelebiliyor.

Üçüz çocuklarınız varsa yada üç çocuğu aynı odada yatırmayı düşünüyor ve onlar için en kullanışlı bir şekil de tasarlanan çocuk odası arıyorsanız modern ve kullanışlı oda takımı modellerinden fikir edinebilirsiniz.

Oda çok fazla geniş değilse o zaman devreye oldukça kullanışlı olan üç yataklı ranza modellerini tercih edebilir ve odayı daha ferah geniş bir duruma getirebilirsiniz.

Kız ve erkek çocuklar için tasarlanan üç yataklı çocuk odası modelleri tekli yatak halinde de olabiliyor bunun yanında alttan çekilen ve ücüncü yatağa dönüşen çocuk odası ranza modelleri şeklinde de olabiliyor.

Günümüz de tasarlanan son moda ranza modelleri çocuklar kadar ailelerin de beğenisini kazanıyor.


9ec19d6a484128e808b0ab29bbf24258.JPG
10887b3d57c74bee23e65e102d799b9b.JPG
cocuk-odasi-dekorasyonu-1.JPG
genc-odasi-uclu-ranza-modelleri-7kucluranza.com-73.JPG
uc-cocuklu-aileler-icin-ranza-tasarimlari-9.JPG
ucuz-cocuk-odasi-tasarimlari.JPG
ucuzler_icin_yatak_odasi-1.JPG
ucuzler_icin_yatak_odasi-5.JPG
ucuzler_icin_yatak_odasi-10.JPG
zanrooz.com-baby-room-5.JPG
 
kızlar artık beşikten firar etmeye çalışıyor biz de mecbur yatak bakıcaz acaba en uygun nereden alabiliriz böyle korkuluklu filan
 
hem üçüz çocuklar için hemde birden fazla çocuk sahibi olanlar için çok kullanışlı ranza modelleri bayıldım odayıda daraltmamış iki çocuk bile olsa bir akraba yada yatılı arkadaşları geldiğinde üçüncü yatakta yatabilir odalarında keyifli zamanlar geçirirler. dediğiniz gibi geniş ev bulmak çok zar bulsakta epey pahalı güç yetmiyor çocuk odaları çok küçük oluyor üçlü ranzalar sayesinde alanda geniş kalır.
 
Geri
Üst