Ülser Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler

selennaz43

Yeni Üye
Üye
Ülser Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler
Ülser Tedavisi İçin Şifalı Bitkiler ülser sorunu yaşayanlar için her zaman şifa olmuştur bende bu hastalıkla çok
uğraşmı biri olarak size bir kaç öneride bulunayım


Ülser için en etkili bitkisel karışım Zeytinyağlı Kudret Narı Karışımlı Macun dur bu macun çok ilginç 2 ay kullandıktan
sonra oldukça etkili olduğunu anlıyorsunuz bu konuda 1 numara budur

iki numarada ise aşağıdaki karışımı deneyin

Mayıs papatyası, hatmi kökü, aynısafa, meyan kökü, zencefil, eğir kökü.

Hatmi kökü ve meyan kökü, mukoza koruyucu özellikleri açısından öncelikle önerilir ve mukozayı tedavi edici özelliklere de sahiptirler.

Papatya ve zencefil, zayıf ve duyarlı mideleri yatıştırır ve desteklerler.

Aynısafa, yara iyileştirici olarak, ülserin iyileşmesine aktif katkı sağlar.

Eğir kökü, mideyi güçlendirir ve mide salgılarını (az veya çok olsa da) normal düzeyde tutar. Eğer hastalık nedenleri arasında stres de varsa, kediotu kökü veya şerbetçiotu bu karışıma eklenmelidir.

Bitkiler çok ince kıyılarak iyice karıştırılır. Yarım veya bir tatlı kaşığı bitki, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır, 8-10 dakika demlendikten sonra süzülür. Yemeklerden yarım saat önce olmak üzere, günde 3 bardak çay, tatlandırılmadan ve sıcak içilir.

Aşırı rahatsızlıklarda, tamamen posasız, yumuşak besinler almaya özen gösterilmelidir. Ayrıca midenin yükünün daha da azaltılması bakımından, besinler elden geldiğince az albümin içerikli olmalıdır.

Rahatsızlıklar azaldıkça, besinlerdeki posa ve albümin oranı ve çeşitliliği de kademeli olarak arttırılabilir. Tütün ve alkolden uzak durmak çok önemlidir.

Özellikle tütün açlığı nedeniyle sinirsel gerginlikler oluşabilir ve bu durumda hastanın durumu daha da kötüleşebilir. Ama ne olursa olsun, en doğrusu, tütün (sigara) alışkanlığına bir an önce son vermektir.


 
benim eşimde ileri derecede ülser var biz meyan kökü şerbeti yapıoruz çok çok iyi geliyor ülseri olanlar deneyebilir çok raHATlatıyor yapılışı: 1 çay bardağı meyan kökünü 1.5 litre ılık suda 4 saat demlendiriyorsun tülbentten geçirip dolaba koyuyorsun günde 1-2 bardak içiyorsun çok iyi geliyor
 
Geri
Üst