D
Duygu kaynak yilmaz
Forum Okuru
Test bakarmisiniz rica etsem
Canim benim bebiseme de bakalım mısın tahmin alabilir miyimResmi şimdi gördüm ama ayaklarını kaldırmış sıpagetti görünmüyor ki 🙂
Resmi şimdi gördüm ama ayaklarını kaldırmış sıpagetti görünmüyor ki 🙂
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz banada çok merak ediyorum 10+6 yiz buradaSelamlar @Dilayy üyeliğini aktif ettim şimdi resim yükleyebilirsin. Yükleyemez isen başka bir resim yükleme sitesine yükle linkini at hayatım bize.
Canim benimkinde bakar mısın 12+1Selamlar, Ultrason sonucuna göre cinsiyet tahmini var tabiki NUB TEORİSİNE GÖRE CİNSİYET başlıklı konumuzdan resimleri nasıl atacağınız ifade edilmiştir. Hemen konuda aşağıda yer alan özellikle cinsiyet belirlemede olması gereken çıkıntıların çıktısının olması gerekiyor. Bu resimlerin büyüğü var ise gönderin bize ya da linkini verdiğimiz konuya bakarak kendiniz de tahminde bulunabilirsiniz.
Nub teorisine göre baktığımda inanın bir şey anlayamadım görsellerden. Bir de sadmin ablamiz baksın o daha tecrübeli bu konuda.Canim benimkinde bakar mısın 12+1
Canım video da var bakarsanız çok sevinirimNub teorisine göre baktığımda inanın bir şey anlayamadım görsellerden. Bir de sadmin ablamiz baksın o daha tecrübeli bu konuda.