umudumuzu asla yitirmeyelim!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
umudumuzu asla yitirmeyelim!
Umudumuz yoksa eğer ,yaşam çok uzak kalır bizlere .Birçok insanın gözlerinde olduğu gibi yakın çevremdeki insanların gözlerindede umutsuzluğu görüyorum ara sıra,kendimdede gördüğüm gibi ..

Oysa yaşamımızın tek sebebi umut değilmidir .Bazı şeylerin elbet bir gün düzeliceğine,güzel olucağına inanarak yaşamak .Kim umutları olmadan yaşayabilirki,yada nereye kadar .

Umutsuzlukta zarar vermezmi kötü arkadaşlar gibi yaşamımıza.O zaman neden hala umutsuz bakıyoruz yaşama ,neden bizi esir almasına izin veriyoruz .

Herşeyin yolunda gitmediği bir anda bile hala umut edebiliyorsak,önümüzdeki kapıların ardının umut dolu olduğunun farkındaysak açmak için geç kalmıyalım .

Kendimizi yönlendirmek elimizde nede olsa .Her sabah yeni bir güne ,yaşamın olumlu yönlerini düşünerek ve nefes almak ,yaşamak kadar gerekli olduğuna inanarak ,ona sıkı sıkı sarılarak başlayabiliriz ,gülümsemeyi unutmadan .

Çünkü biz özeliz, çevremizdekiler özel ve bizden bir tane daha yok bu dünyada
 
Cevap: umudumuzu asla yitirmeyelim!

Çünkü biz özeliz, çevremizdekiler özel ve bizden bir tane daha yok bu dünyada.......bayıldımm....emeğine sağlık canııııım beniiim
 
Cevap: umudumuzu asla yitirmeyelim!

Aynen öyle:)
gülümsemeyi unutmayalim
salla dertleri:dans:
 
Geri
Üst