Üniversite sınavına çalışamıyorum taktikleri nizi bekliyorum arkadaşlar

  • Konbuyu başlatan Boş ders
  • Başlangıç tarihi
B

Boş ders

Forum Okuru
Üniversite sınavına çalışamıyorum taktikleri nizi bekliyorum arkadaşlar

Üniversite sınavına çalışamıyorum melek kadınlar kulübü üniversite sınavına çalışmadan girmek forum'da.​

Arkadaşlar bu yıl üniversite sınavına 2 girişim olacak ma nedense içimden hiç çalışmak gelmiyor matematikten fizikten ve kimyadan ders alıyorum üniversite sınavına çalışamıyorum sınava çok az kaldı ne yapacağım bilmiyorum çok panik oldum bana önerileriniz var mı nasıl bir çalışma planı izlemeliyim bu saatten sonra test çözme de pek iyi değilim yanlışlarım çok çıkıyor sanırım yaklaştıkça daha da panik oluyorum.
 
Merhabalar
Sınava çok az kalmış benim sana tavsiyem artık yoğun bir tempoda derslerine asılmandır özellikle elindeki duran telefonunu hemen kapatıp bir kenara koymak olacaktır ilk adım. Çünkü bu sınav sizin geleceğinizi etkileyen bir sınav birkaç ay dişinizi sıkacaksınız güzel bir programla derslerinize yoğunluk vereceksiniz bol bol soru çözeceksiniz tabii ki her zaman ders çalışmak diye bir kural yok ara ara kendimize teneffüs verip kafanızı dinleyeceksiniz nefes alacaksınız yüksek tempo ile derse devam edeceksiniz. Ders çalışırken sıkılmadan çalışmak istiyorsanız programınıza uymalısınız bunun içinde bir program gerekir. Düzenli bir program sayesinde göreceksiniz ki aylar sonra istediğiniz hedefe ulaşabileceksiniz.

Başarılı olmak için nasıl ders çalışmak lazım sizi ilgilendiren bir konu bırakıyorum hemen aşağıdaki linke.tabii konuyu okuduktan sonra hemen elindeki telefonu bırakmalısın kardeşim gerçekten kazanmak istiyorsan internet telefon sosyal ortam gibi şeylerden biraz kendini soyutlaman gerekiyor. "Başarılı olmak için nasıl çalışmak gerekir" hemen aşağıdaki linkte.

 
Geri
Üst