HaYaL Daimi Üye Üye 19 Haziran 2009 #81 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Ayyy evet ööle değil mi bu ayrıntıyı görmen dikkatimi çekti 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Haziran 2009 #82 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Yine bana denk geldigi dikkatimi cekti
aSqimSin Yeni Üye Üye 21 Haziran 2009 #84 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gök yüzünden Hiç bir yüz güzel değil SENİN YÜZÜNDEN süper.. bu ilgimi çekti 🙂
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gök yüzünden Hiç bir yüz güzel değil SENİN YÜZÜNDEN süper.. bu ilgimi çekti 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Haziran 2009 #85 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti <- bu atan kalbi 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #86 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Hem avatarında hemde imzasında kelebek olması dikkatimiii çektii...
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Hem avatarında hemde imzasında kelebek olması dikkatimiii çektii...
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #87 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Benim yaptığım avatar dikkatimi çekti
aSqimSin Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #88 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti avatarı çok hoş 🙂 avatarı ilgimi çekti
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Haziran 2009 #89 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Bu minik kalpler dikkatimi çekti 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #90 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti İmzasında küçük bi melek varya o dikkatimi çekti yerim ben onu yerim yerim
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti İmzasında küçük bi melek varya o dikkatimi çekti yerim ben onu yerim yerim