Dantelli_Peri Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #81 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? olmaz oğluşumun ismi EMİRHAN olabilirmi
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Ocak 2009 #82 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? güzel bi isim allah bagislasin oglusunu🙂 ama ben koymam cikss😀 hmmm Timur?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? güzel bi isim allah bagislasin oglusunu🙂 ama ben koymam cikss😀 hmmm Timur?
M Misafir Forum Okuru 4 Ocak 2009 #83 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıkss beğenmedim Murathan yada Dağhan kız olursada Rüya
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıkss beğenmedim Murathan yada Dağhan kız olursada Rüya
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #84 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? kiz olursa olur da erkek isimlerini koymam kiza fatma nur erkek yasin?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? kiz olursa olur da erkek isimlerini koymam kiza fatma nur erkek yasin?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Ocak 2009 #85 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? koymammm efe🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #86 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? olabilir Yeşim olabilirmi acaba ?
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Ocak 2009 #87 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? olabilir... Yağız alp olar mı 😀
ZiLaN Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #88 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? yok olmaz fırat olacak oğlumun adı😀 kız olursa zilan olur mu?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? yok olmaz fırat olacak oğlumun adı😀 kız olursa zilan olur mu?
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #89 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? olabilir hoş isim🙂 peki mine olur mu?
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #90 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? koymam kız belinay erkek ebrar