HaYaL Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2009 #71 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! bebeği avatarına koymuşsun nazar değecek bu yüzden bann 😛
Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! bebeği avatarına koymuşsun nazar değecek bu yüzden bann 😛
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #72 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! kırmızı ışık gözümü aldığı için ban 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Mayıs 2009 #73 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! Neee bana haa sen haaaa, gözünün üstünde kaşın var madem al sana BAAAAAAAAN 🙂
Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! Neee bana haa sen haaaa, gözünün üstünde kaşın var madem al sana BAAAAAAAAN 🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #74 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! canım istedi işte al sana BANNNNNNNNNN
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2009 #75 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! Büyük harf kullanmak internet dilinde bağırmak demektir.Bağırıp site sakinlerini rahatsız ettiğin için bannnnn.... 😀
Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! Büyük harf kullanmak internet dilinde bağırmak demektir.Bağırıp site sakinlerini rahatsız ettiğin için bannnnn.... 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #76 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! o kadın yatıyor öle canımı sıkıyor bann 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #77 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! Şiker se adın bana bannnnnnnn 😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2009 #78 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! nicinde L harfi büyük baannnn😀
HaYaL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #79 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! La ne la annaaa olmaz ööle nick :seker: baaaaannnnn bandııra bandıra bannn 😀
Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! La ne la annaaa olmaz ööle nick :seker: baaaaannnnn bandııra bandıra bannn 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2009 #80 Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! La ne la annaaa olmaz ööle nick :seker: baaaaannnnn bandııra bandıra bannn 😀 Başkalarına la ne la diyip imzanda la olmasından al sana Bannn 😀 Gel bak bir elimde gök yüzü var hala... Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la... Korkular da benim umutlar da... Beni bırakma...
Cevap: Üsttekini Abuk Sabuk Bi Nedenden Dolayı Banla! La ne la annaaa olmaz ööle nick :seker: baaaaannnnn bandııra bandıra bannn 😀 Başkalarına la ne la diyip imzanda la olmasından al sana Bannn 😀 Gel bak bir elimde gök yüzü var hala... Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la... Korkular da benim umutlar da... Beni bırakma...