Üstüne görme belirtileri nasıl oluyor yaşayanlar?

  • Konbuyu başlatan sevcansultan
  • Başlangıç tarihi
S

sevcansultan

Forum Okuru
Üstüne görme belirtileri nasıl oluyor yaşayanlar?

Üstüne görme belirtileri melek kadınlar kulubü üstüne görme belirtileri yaşayanlar forum'da.​

Arkadaşlar iyi akşamlar üstüne görme kavramını ilk kez duymuş biri olarak size bir şey danışmak istiyorum. Benim normalde adet zamanım 30 ocaktı ama ben bugün leke şeklinde kanama yaşadım. Hamilelik düşünmüyordum ama acaba üstüne görme durumu yaşamış olabilir miyim ben? Üstüne görenler belirtileriniz neydi? Ya da üstüne görme belirtileri nasıl oluyor biraz aydınlatabilir misiniz beni?
 
Merhaba
Her korunmasız ilişki sonrasında eğer yumurtlama döneminde gerçekleşmiş ise bu korunmasız ilişki hamile kalma olasılığınız artacaktır. Siz de eğer hamilelik düşünmüyor iseniz korunuyorsanız eğer bu hamilelik olasılığınızı düşürür. Adet zamanından önce gelen leke bazen önceki adet döneminden kalan biriken kanın o şekilde yani leke şeklinde gelmesi demek oluyor sonrasında adet kanaması devam ediyor ama. Eğer üstüne görme durumundan şüpheleniyorsanız adet gününüzden 4-5 gün önce gelen leke şeklinde kanama türüdür. Bu süreçte tam olarak korunmasız ilişkide oluşan zigot rahme doğru çıktığı yolculuk sürecinde bu tür kanamalar yapabiliyor. Bu da adı üstünde halk arasında da yerleşme kanaması deniyor. Bu kanama çok uzun sürmez. Kahve leke şeklinde olabilir adet kanaması gibi yoğun bir kanama oluşturmaz. Eğer şüpheniz varsa bunu gidermek için adet gününüzün geçmesi ardından test yapabilirsiniz. Gebelik belirtilerine gelince bu kadar erken anlaşılamaz maalesef.

Gebelik belirtileri kadınlar arasında en merak edilen detaylardır. Ama belirtiler herkese göre değişkenlik gösteren durumlardır. ''Her kadında gebelik belirtileri aynı mıdır'' yazımızda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz başlıkla alakalı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst