Ütü ile yapışan arma nasıl yapılır ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan girişimcikadın
  • Başlangıç tarihi
G

girişimcikadın

Forum Okuru
Ütü ile yapışan arma nasıl yapılır ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

Ütü ile yapışan arma nasıl yapılır melek kadınlar kulubü ütü ile yapışan arma nasıl yapıştırılır forum'da.​

Merhaba melekler size bir şey danışacağım. Bir arkadaşım benden uzak bir şehirde instagramda sürekli paylaşıyor da. Kıyafetler kotlar üzerine armalar yapıştırıp tasarlıyor satıyor hatta bebek kıyafetleri setleri de yapıyor çok hoş görünüyor. Anne babaların isteklerine göre de şekilleniyor daha güzel takımları oluşuyor. Sanırım ütü ile yapışan arma ile yapılıyor bunlar. Ben de yapıp satmak istiyorum. Yapanlar varsa yardımcı olabilir mi?
 
Merhaba
Ne kadar güzel şeyler bunlar ailenize yardımcı olmak bütçeye katkı sağlamak. Ben de bazen görüyorum çok şık kıyafetler tasarlıyorlar. Bebek kıyafetlerini sanırım düz kumaş şeklinde alıyorlar ve üzerine aynı şekilleri yapıştırıp bir takım oluşturuyorlar. Bu armalar nette mevcuttur kıyafetleri de ne tür satış yapacaksanız toptan tek renk kıyafetler alıp yapabilirsiniz. Armaları hobi sayfalarında bulabilirsiniz. Yapıştırıcısı da var onun özel e6000 herhalde yanılmıyorsam. Bu armaların kıyafete yapışmasını sağlayan özen bir yapıştırıcı. Tabii her evde bulunan ütü sayesinde kıyafetleri şık şekilde tasarlayabilirsiniz. Armaya yapıştırıcı sürülüyor ve kıyafetin neresine yapışacaksa kıyafet üzerine arma yerleştiriliyor burada işlem bitmiyor. Ütü ile yapıştıracaksınız ama direkt olarak ütüyü basmıyorsunuz. Kullanmadığınız beyaz bir bez parçasını armanın üzerine koyup üzerine ütüyü basıyorsunuz. Ütüyü buharsız şekilde bir süre tutuyorsunuz dolayısı ile yapışmış oluyor. Ütü ile yapışan arma bu şekilde yapıştırılıyor.

Hanımlar size ilginizi çekecek önemli bir yazı sunmak istiyorum. ''Evde otururken para kazanmanın yolları'' evde oturup iş yapmayı düşünenler. Oturduğu yerden iş yapmak isteyenler hemen aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 
Geri
Üst