CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Temmuz 2008 #1 Uykunuz nasil arkadaslar? Benimki inanilmaz hafif, her citirtiya uyanirim 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #2 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Benim değişiyor, eşim görevdeyken mesela evde yoksa herşeye uyanırım, gıcırtıya bile, bazen çok huzurla uyuyunca derin uyuyormuşum, değişiyor yani...
Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Benim değişiyor, eşim görevdeyken mesela evde yoksa herşeye uyanırım, gıcırtıya bile, bazen çok huzurla uyuyunca derin uyuyormuşum, değişiyor yani...
tuqqce Daimi Üye Üye 30 Temmuz 2008 #3 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Benimki çok hafiftir hemen uyanırım
Vijdan Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #4 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Benim uykum da çok hafiftir.Uyku ilacı kullanmama rağmen en küçük çıtırtıya uyanırım.
Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Benim uykum da çok hafiftir.Uyku ilacı kullanmama rağmen en küçük çıtırtıya uyanırım.
Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #7 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? Çok hafif çıt sesine kalkarım ...
necla Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #9 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? orta hallice bazen cok derin bazen cok hassas.
ecege Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #10 Cevap: Uykunuz nasil arkadaslar? valla pek bişi duymam ama tereddütlü yatarsam duyarım değişiyo