Uykuya doyamayacağınız yataklar
Uyku denilince hemen esnemek geliyor içimden:123:Esnemenin en güzeli nasıl olur diye çevrenizdekilere bir sorsanız size verecekleri cevap ağzımı kocaman açıpp aaaaaaauuvv diye esnemektir
😀derler...
Bazen o kadar çok uykum oluyor ki olduğum yerde uyaya kalıyorum😀Ama içim geçiyor sadece o kadar yani:seker:Yatağıma yatıp uyuduğum zamanda uyanmam gerekiyorsa da kendi kendime ''olsun ya azıcık daha uyuyayım kalkarım şimdi''diye söylenip tekrardan uyuduğum çok oluyor
Ama hafta sonları biraz zor.Eşim saat 7 dedin mi hemen kaldırır.''Hadi kalk kahvaltı hazırla açıktım'' der tepem de
Tabi bende sinirlenirim ama kalkar tıpış tıpış o kahvaltıyı da hazırlarım
😀Bir kere açım dedi mi daha çenesi susmaz😀O çeneyi çekmektense uykumu bölmeye razıyım:laugh:
İşte uykuya doyamadığımız yataklarımız😀Çabuk söyleyin bana bunlar kimin yatakları😀
Evett tahmin ettiğiniz gibi bu benim yatağım oluyor
😀
Şimdi herkesten cevap bekliyorum.Bu güzel yataklar kimin bakalım?
😀derler...Bazen o kadar çok uykum oluyor ki olduğum yerde uyaya kalıyorum😀Ama içim geçiyor sadece o kadar yani:seker:Yatağıma yatıp uyuduğum zamanda uyanmam gerekiyorsa da kendi kendime ''olsun ya azıcık daha uyuyayım kalkarım şimdi''diye söylenip tekrardan uyuduğum çok oluyor

Ama hafta sonları biraz zor.Eşim saat 7 dedin mi hemen kaldırır.''Hadi kalk kahvaltı hazırla açıktım'' der tepem de
Tabi bende sinirlenirim ama kalkar tıpış tıpış o kahvaltıyı da hazırlarım
😀Bir kere açım dedi mi daha çenesi susmaz😀O çeneyi çekmektense uykumu bölmeye razıyım:laugh:İşte uykuya doyamadığımız yataklarımız😀Çabuk söyleyin bana bunlar kimin yatakları😀
Evett tahmin ettiğiniz gibi bu benim yatağım oluyor
😀
Şimdi herkesten cevap bekliyorum.Bu güzel yataklar kimin bakalım?

Son düzenleme: