Uzaktan yaşanan aşklar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Uzaktan yaşanan aşklar
Onunla internette tanıştınız ya da bir tatil köyünde... Gerçekten harika bir insan ama bir probleminiz var; başka bir şehirde ya da ülkede oturuyor... İlişkiyi sürdürmek isteseniz de ciddi zorluklarla karşı karşıyasınız. Bu zorlukları yenmek için neler yapmalı?

1- Güvenilir bir başlangıç yapın Uzaktan yaşanacak bir ilişkiye girmeden önce sevgilinizin size karşı duygularında samimi olduğuna emin olun. çünkü, aranızdaki mesafe sebebiyle onun duygularını anlamanız zor olacaktır. En baştan emin olmanız daha sonrasında üzülmenize engel olur.

2- İletişim kurun

Modern iletişim yöntemleri artık, mesafelerin önemini tamamen elinden aldı. Ancak, telefon ya da internet bağlantısı parasını düşünmek zorunda kalmanız harika bir ilişkiyi yokuşa sürebilir. Bu yüzden ikiniz arasındaki tüm konuşmaları çok ucuza ya da bedavaya yapabileceğiniz bir tarife bulun.

3- Paylaşın

birbirinizden uzak olmanız çok şey paylaşmanıza engel değildir. Ona her gününüzü ayrıntılarıyla anlatın, patronunuzdan, öğretmenlerinizden, arkadaşlarınızdan ve ailenizden bahsedin. Bu aranızda somut bağlar kurulmasını sağlar.

4- Şaşırtın

İlişkinize rutinlere bağlamayın. Periyodik arama ve görüşme saatlerinden vazgeçin. İlişkini ateşini canlı tutmak için farklı oyunlar bulun. Ona bir mektup yazın, kart atın, sürpriz bir hediye alın, esprili mesajlar yollayın.

5- Ona güvenin

Bir ilişkide eğer sevgiliniz, kendisi size güven veriyorsa bundan daha büyük bir huzur yoktur. Ancak, tam tersi bir durumda özellikle araya mesafeler girdiğinde şüpheci olmamak elde değil. Şüphecilikten kaçının, onu uzaktan da olsa zorla takip etme çabalarınız sevgilinizi bezdirebilir. Ona en değerli şeyi; özgürlüğü verin.
6- Dürüst olun


mesafeleri aşmaya çalışmak bir müddet sonra size zor gelmeye başlayacaktır. Bu aşamada duygularınızı onunla paylaşın, onunkileri öğrenin. Dürüstçe yapılan paylaşımlar ilişkinizin süresini uzatacaktır.

7- Sözlerinizi tutun

görüşme planı yaptığınız günler için önceden de olsa iptal kararları almayın. En yakın arkadaşınızım doğum gününe ya da indirimlerin ilk gününde alışverişe gitmek gibi planlarınız olsa bile daha onunla buluşma zamanını konuşmadan alternatifler yaratın. Sevgiliniz ona zaman ayırmak istemediğinizi hissetmemelidir.

8- Değerini bilin

uzaktan da olsa paylaşabildiğiniz şeylerin, görüşebildiğiniz zamanların değerini bilin. Bunları en mükemmel hale getirmek için yaratıcılığınızı kullanın. Önceden ufak sürprizler hazırlayın, her dakikanızı değerlendirin ve ölümüsüzleştirin; bol bol fotoğraf çekin. Fotoğraflardaki gülümseme güzel bir aşkın kanıtıdır.

9- Geleceğe dair planlar yapın

Gelecekten konuşmak bir çift için birbirlerini sevip sevmediklerinin en büyük göstergesidir. Ayrı kaldığınız zmanlar için yaptığınız planlar size umut olacaktır. Mesafelere rağmen yaşanan ilişkilerin bitmesinin en büyük nedeni umutsuzluktur.

10- inanın

Moraliniz bozulup umutsuzluğa kapıldığınızda mesafelerin hiçbirşeye engel olamayacağını düşünün. Gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu geçici bir durumdur. Ayrıca, yaşadığınız bu mecburi ayrılıklar birbirinizi daha çok özlemenize ve değerinizi bilmenize yardımcı olacaktır.
 
Cevap: Uzaktan yaşanan aşklar

geldiiii gecti, uzakta yasanan asklar daha güzel oluyo sanki birbirine daha bagli oluyor insan.....
bilgiler icin sagol canim ;)
 
Cevap: Uzaktan yaşanan aşklar

Güzel ama bir o kadarda zor oluyor uzaktan yaşanan aşklar :)
 
Cevap: Uzaktan yaşanan aşklar

ahhhhh ah bir de bana sorun zorlugunu 4 yıldır neler cekiyorum:uhu: ama hepsine deger çok sükür
 
Geri
Üst