Uzun süre kalıcı makyaj M.A.C

M

Misafir

Forum Okuru
Uzun süre kalıcı makyaj M.A.C
M.A.C türkiye M.A.C kozmetik M.A.C ruj M.A.C makyaj ürünleri uzun süre kalıcı makyaj önerileri burada arkadaşlar. Yüz mimiklerinden biridir göz kapaklarındaki çizgiler. Bunun için her ne kadar yaşılılık önleyici kremler kullansak ve ayrıca kırışıklıklar için bitkisel maskeler de uygulasak, göz kapaklarında ki o çizgiler far sürünce bir zaman sonra hep kendini gösterir Melek'ler. Hani şu far sürünce, gözlerinizi kapatıp açtıktan bir süre sonra göz kapağınızda ki çizgilere doluşan far artıkları var ya, işte onlardan bahsediyoruz Melek'lerim. Lakin bu soruna kozmetik sektöründe isim yapmış olan öncü marka M.A.C kozmetik bu soruna bir çözüm buldu arkadaşlarım. Uzun süre kalıcı makyaj M.A.C ile artık hepinizin makyaj tazeleme saatlerini uzatacak arkadaşlarım. :) İşte M.A.C makyaj ürünleri ile yılın en mükemmel makyajı Melek'lerim.


M.A.C'in uzun süre kalıcı yeni makyaj koleksiyonu "Styledriven", 17 Ekim haftası yani bu hafta satışa çıktı!

Koleksiyonda 15 saate kadar kalıcılık vaat eden ve göz üzerinde toplanmaya yapmayan toz farlar, 8 saat dudakta kalan rugan sonuçlu lipglasslar, mat yapıda kalıcı rujlar ve 6 saat tazeliğini koruyan dudak kalemleri var.

m.a.c_makyaj_urunleri1-2b9.jpg


m.a.c_makyaj_urunleri2-164.jpg


m.a.c_makyaj_urunleri3-21d.jpg


m.a.c_makyaj_urunleri4-37a.jpg


m.a.c_makyaj_urunleri6-fc.jpg


m.a.c_makyaj_urunleri7-12b.jpg
 
Bir iyi haber de tüm meleklerimiz ve misafirlerimiz için benden gelsin Rüyam adminim :) MAC artık Kapalıçarşı'da ! Evet Mac Kağalıçarşı'da mağaza açtı. Dileyenler alışverişlerini oradan yapabilirler :tik:
 
En beğendiğim markalardan biri.. uzun kalıcı makyaj iyimiş ...
 
Geri
Üst