V şeklinde saç kesim modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
V şeklinde saç kesim modelleri
düz saç kesim örnekleri, v kesim saç örnekleri. v kesim düz saç modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Biz bayanlar arada değişiklik olsun diye saçımızın modeli ve rengi ile ilgili bazı kararlar verip uygularız. Bu bazen gerçekten olumlu sonuçlar yaratırken bazen de hüsrana uğratabiliyor. Önemli olan özellikle saç rengi ve modelin de yüz şeklinize olduğu kadar ten ve göz renginize en uygun saç rengi ve modelini doğru tercih etmeniz olacaktır.

Her ne kadar uzun saç modelleri bayanları simgeleyen saç sitili olarak görülse de günümüz de popüler kısa saç modelleri de bayanların en çok tercih ettiği saç kesim modelleri arasın da yer alıyor.

Eğer saçlarınız uzun ve düz ise saçlarınıza hareket katacak v kesim saç modellerini denemenizi tavsiye ederim.
Düz bir kesim yerine bunun yerine modelli de olsun derseniz o zaman v kesim saçlar sizin için oldukça ideal olacaktır.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg


Dalgalı saçlara nazaran düz kesim uzun saç modelleri v kesim saçların kesim modelini daha çok göz önüne çıkaran saçlardır.

Saçlarınızın hiç bir modeli olmadan dümdüz bir şekil de görünmesini istemiyorsanız kesinlikle v kesim saçları denemelisiniz. Daha havalı ve modern bir kesim örneği gösteren ve uzun saçlara çok yakışan bu kesimi iyi bir kuaföre yaptırmanızı tavsiye ederim.
 
Ah saçlarım bir uzadığını görseydimde bende böyle V şeklinde kestirseydim. Bu saçlarım benden neler çekti neler. Sürekli boyamaktan yıprandı ve hep kestirmek zorunda kalıyorum. Şimdi daha özenli ve dikkatliyim. Bir sürü kür uyguluyorum. İnşallah benim saçlarımda böyle uzarda V şeklinde kestiririm
 
tıpkısının aynısı benim saç modelim ve asla v kesim saç modelinden vazgeçilmem ne o öyle dümdüz pırasa gibi inen saçlar olmaz bana göre asla değil ama v kesim saçlar daha havalı gösteriyor bide saça hareket kazandırıyor hele topladığınızda kat yerleri adeta uçuşuyor kesinlikle uzun saçlara sahipseniz v kesim modeli mutlaka denemenizi tavsiye ederim
 
Geri
Üst