Vajina üstüne boşalma ile hamile kalınır mı hamile miyim korkuyorum

Emineeeee

Yeni Üye
Üye
Vajina üstüne boşalma ile hamile kalınır mı hamile miyim korkuyorum

Vajina üstüne boşalma ile hamile kalan melek kadınlar kulübü - Vajinanın üstüne boşaldı hamile kalır mıyım ? Genital bölgeye boşalma ile hamile kalınır mı gebelik oluşur mu ?


Dün sevgilimle seks yaptık ve tam bilmiyorum ama yan pozisyonda genital bölgeme boşaldı. Bakireyim ve hamile kalmaktan korkuyorum. Hamilemiyim acaba? Hastalıgıma 10 gün var. Ama tamamen sürtünme oldu girme falan kesinlikle yok
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar emine, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Konunuzda bazı düzenlemeler yaparak Cinsellik kategorisine taşımak durumunda kaldık bilginiz olsun. Tam da tehlikeli günlerdesin hayatım. Yumurtlama zamanında olabilirsin. Sürtünme ile hamile kalabilirsin. Tamam birleşme olmamız bakiresin ama hamile kalma ihtimalin var dün yaptık dediğine göre lütfen 72 saati geçirmeden ertesi gün hapı kullan ayrıca aşağıdaki konuları lütfen incele hayatım.


 
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Tam olarak nereye boşaldıgını bilmiyorum fakat tamamen ıslak oldugunu hissettim o an o yüzden korktum ve cevap bekliyodum. Bugün ilacı içicem tek korkum adetimin düzenini bozması
 
Selamlar hayatım ilacı hemen al onun için beklemene gerek yok. Artık nereye boşaldığının da bir önemi yok. Ha adetimin düzeni değişecek mi diye soruyor san kesin hayatım hem ilaç hem bu hamilemiyim stresi adet döngünü kesinlikle değiştirir erkene alır geciktirebilir bilgin olsun.
 
Evet bugün aldım ilacı eczacıda aynı şeyi söyledi. Cok düşük ihtimal dedi ilacı içip rahatlayabilirsin dedi . Sizcede öylemi
 
Evet hayatım ben de hamile kalabileceğinizi düşünmüyorum. Ama yine de çok çok düşükte olsa bir ihtimal var sıfır diyemeyiz.
 
Hayatım adet olmaz isen test yaptır ama hamile olabileceğini yine söylüyorum pek düşünmüyorum. İnşallah değilsindir. Nişanlınla neyi yapıp neyi yapmayacağını bilemeyiz de hayatım önlem alman gerekiyor. Yoksa hayat senin biz karışamayız :)
 
Geri
Üst