Vajina üstüne boşalma olursa hamile kalınır mı ?

Bununla ilgili şu an net bir bilgi vermemiz mümkün değil düşük bir ihtimal de olsa bu şekil de gebe kalma olasılığı olabilir spermler çok kaygan ve hareketli bir yapıya sahiptirler. Hamilelik ihtimalini arttıran detay spermlerin vajina ağzına teması olmuşmudur olayıdır. Eğer olmuşsa spermler buradan kolay bir şekil de içeriye sızabilirler. Gebelik var yada yok diyemeyiz bunun için adet tarihini beklememiz gerekiyor eğer daha erken hamileliğin olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız adet tarihi gelmeden bir kan testi yaptırarak değerlerden sonucu öğrenebilirsiniz.

Herkese merhaba adetimin son günü erkek arkadaşım ile sürttünmeli ilişki yaşadık ama hiçbir şekilde girmedi ve boşalırken ben domalıyordum kalça üstüme boşaldı ben yinede ayağa kalktım sildim iç çamaşırımı giydim tekrar hemen ama bir ıslaklık sezdim benim ıslaklığım mıydı erkek arkadaşımın zevk suyu muydu bilmiyorum 24 saat geçmeden ertes72 hapı kullandım yine de hamile kalır mıyım

Herkese merhaba adetimin son günü erkek arkadaşım ile sürttünmeli ilişki yaşadık ama hiçbir şekilde girmedi ve boşalırken ben domalıyordum kalça üstüme boşaldı ben yinede ayağa kalktım sildim iç çamaşırımı giydim tekrar hemen ama bir ıslaklık sezdim benim ıslaklığım mıydı erkek arkadaşımın zevk suyu muydu bilmiyorum 24 saat geçmeden ertes72 hapı kullandım yine de hamile kalır mıyım
Biraz daha dikkatli olman gerekiyor hayatım. Ama madem içine girmedi ertesi gün hapı da kullandın pek ihtimal dahililnde değil hamile kalman. Sevgiler.

Geri