Vajinada çıkan et parçası zararı var mıdır?

G

gönülhasan

Forum Okuru
Vajinada çıkan et parçası zararı var mıdır?

Vajinada çıkan et parçası melek kadınlar kulubü vajinada et parçası neden olur forum'da.​

Arkadaşlar adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim rahmimde polipler varmış. Vajinada çıkan et parçası bunlar mı oluyor tam olarak. İlaç ta verdi de söktürür diye ama zararsız dendi acaba korkmam gereken bir durum var mıdır? Acaba ilaçla geçebilecek bir şey mi bu vajinada bulunan et parçası? Rahimde polip olması neye zararı olur acaba sadece adet düzensizliği mi yapar?
 
Merhaba
Arkadaşım vajinada değil sanıyorum rahimde çıkmış sizin et parçası bunlara da verilen ad polip miyom ya da değişik yumurtalık kistleri olabilir. Vajinada çıkan et parçası deyince daha dış kısımda çıkan et parçası anlıyoruz biz. Vajinada çıkan et parçaları genital siğil tarzı şeyler olabilir tabii göremediğimiz için ona bir şey diyemeyiz ama sizde vajinada değil rahimde et parçası çıkmış. Bu da zaten doktorun muayenesi sonucu ortaya çıkar ki adet düzensizliği şikayeti ile gitmişsiniz. İlacınızı vermiş onu doktorunuzun dediği şekilde kullanmaya devam edin. Poliplerin sakıncası yok demek ki doktorunuz bir tehlike sezmedi ki polipler zaten çoğunlukla zararsız et parçalarıdır. Umarım ilaçla eriyeceklerdir. Geçmiş olsun.

Rahimde oluşan polipler neden oluşur bilginiz var mı? Eğer bu konuda bilginiz yoksa hemen sizin için ''rahimde polip oluşması nedenleri'' yazımızda inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst