PaSikA Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #121 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) evet çalışıyorum alttaki yiyecek bişeyler varmı çok acıktımda
gönülll Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #122 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) var var gel ben seni doyuriim meleem gel daha bende neler var neler 😀 altaki melekkk senin mavi gözlerin var mııııııı 😀
Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) var var gel ben seni doyuriim meleem gel daha bende neler var neler 😀 altaki melekkk senin mavi gözlerin var mııııııı 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #123 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) cıxxx mavi göslerim yokkkk 😀 ama yeşilimsii göslerim varr bakmaya doyulmayan 😀 Alttaki evinde hayvanın var mı ?? (pet)
Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) cıxxx mavi göslerim yokkkk 😀 ama yeşilimsii göslerim varr bakmaya doyulmayan 😀 Alttaki evinde hayvanın var mı ?? (pet)
kaprisli Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2009 #124 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) evet bir tane muhabbet kuşum var peki alttaki gitarın var mı?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #125 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) Yok ama yan komşumun kızında iki tane vararada bende alıyorum , peki alttaki senin mp4 ün varmı?
Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) Yok ama yan komşumun kızında iki tane vararada bende alıyorum , peki alttaki senin mp4 ün varmı?
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #126 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) vardı ama artık yokkk peki alttaki sinir olduğun bir komşun var mı
Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) vardı ama artık yokkk peki alttaki sinir olduğun bir komşun var mı
baharim Üye Üye 25 Mayıs 2009 #127 Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) bir degil iki tane var 😀 pekiii altdaki cok cok cok özledigin biri varmi acaba?
Cevap: Var mı ? Yok mu ? (Hayal Gücü) bir degil iki tane var 😀 pekiii altdaki cok cok cok özledigin biri varmi acaba?
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2009 #128 vaaaaaaaaaaaar (bana kalsin :seker: ) peki sen alttaki, hic pismanlik duydugun bi olay varmi???
S su.ay Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2009 #129 evet varrrrrrrr. peki alttaki ağrı kesicin var mı(dişim ağrıyorda)
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Temmuz 2009 #130 Var canım en iyisinden... Şişşşt Alttaki Konya otobüs biletin var mı 😀