vilöz adenom hastalığı belirtileri nelerdir

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
vilöz adenom hastalığı belirtileri nelerdir
bu vilöz adenom diye bir hastalık varmış bu hastalığın belirtileri nelerdir tedavisi ve hastalık hakkında bilgi rica ediyorum.
 
Sayın misafirimiz,
Forumumuzda bulunan Neoplazik Polipler adlı konumuzda bu hastalıkla ilgili bilgileri bulabilirsiniz :) Ayrıca size verebileceğimiz bilgiler ise şöyle;
Geçtiğimiz günlerde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyat olma sebebi olan bu hastalık, villöz adenom yani kalın bağırsak polipidir.

Polipler mide, ince bağırsak ve kalın bağırsaktan kaynaklanan organın iç yüzeyine doğru büyüyen kitle olarak biliniyor. Genelde erişkinlerin % 15-20’sinde görülüyor. Poliplerin çoğu iyi huylu olmasına karşın bazılarında kanser gelişimi görülüyor.

Basında yer alan haberlere göre, Erdoğan’ın ameliyatının ardından bağırsağından 18 cm’lik bölüm alınmış ve kanser olup olmadığının teşhisi için kitle patolojiye gönderilmişti. Patoloji raporunun sonuçları hakkında resmi bir bilgi bulunmamakla birlikte başbakanlığa yakın bir kaynak, “Kanser şüphesi varmış ama patoloji sonucu temiz çıkmış” demiştir.

Başbakanımıza da bu vesileyle meleklermekani.com olarak acil şifalar diliyoruz :)
 
Geri
Üst