Vintage tarz ev dekorunda dikkat edilecekler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Vintage tarz ev dekorunda dikkat edilecekler
Yeni ev alacağımız zamanlarda dekorasyonlarımızda bazı hususlara dikkat etmeyi tercih ederiz. Ev dekorasyonlarımızda ne kadar özel görünümler yakalamak istersek isteyelim herkesin bir tarzı vardır ve dekorasyonlarımızda bu tarzın yansımasını isteyerek değişim gerçekleştirme gayreti içine gireriz. Dekorasyon değişiminizde bir arkadaşınızdan özendiğiniz ya da uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz dekorasyonlara yer açma gayretinde bulunsanız da içinizde vintage çılgınlığı varsa seçimlerinizde bu dekor uygulamasına karşı koyamayacağınızın garantisini verebiliriz.

modern-vintage-yatak-odalari.jpg


Vintage tarz oda dekorasyonlarında modern çizgiler ile vintage tarzı buluşturup yeni bir görünüm yakalama tercihinde bulunarak uzun süre gerçekleştirmek istediğiniz dekor değişiminde çeşitlilik elde edebilirsiniz. Vintage tasarımlarına uygun aksesuarlar ile her odada bütünlük elde edebileceğiniz değişimlere yer açabilirsiniz. Masa- sandalye vitrin mobilyaları ile bütünleşebilecek salon görünümü ya da üstteki gibi yatak odası uygulaması ile vintage adına tam anlamlı bir dokunuşu odalarınıza egemen kılabilirsiniz.

victorian-stili-zarif-banyo-dekorasyonu.jpg


Renkli görünümler vintage de moda olan uygulama biçimleridir. Pek çok kişi 3 renk ile vintage tarzını odalarında hapsetmeyi tercih etmektedir. Ayaklı banyo küvetleri ile banyo dekorasyonlarınızda vintage tarzı tam manası ile uygulama şansını yakalayabilirsiniz. Üstteki görünümde perde ve banyo küveti uyumun bire bir yakalayabileceğiniz bir görünüm olarak tercih edebileceğiniz banyo dekorunu kendiniz kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Perde olarak vintage evlerde fon perde kullanım hususuna dikkat edildiği gerçeğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

vintage-dekorasyon-yatak-odalari.jpg


Alt ve üst resime göz attığınız zaman pudra rengi ve tonları ile yakalanan uyum karşısında çok memnun kalabileceğiniz bir görünüm yakalama şansınız olduğunun farkındalığını hissedebileceksiniz. Oda görünümlerinizde aynı renk bile olsa 3 farklı renk görünümünden fazla renk uygulaması gerçekleştirmeniz durumunda çok da şık olmayacak fazla boğucu havada görünümlerle karşı karşıya kaldığınızı fark edebileceksiniz.

vintage-dekorasyon-yatak-odalari-tasarimlari.jpg


Zaten ilk bakışta dikkat çekiciliği üzerine hapsetmiş konumda olan bu dekoratif görünümlerde fazla aksesuar tercihi ile daha da boğucu bir görünüme yer vermemeliyiz. Oda görünümlerinde estetik etkilerle bir araya getirilen dekoratif görünümler için vintage tarzını uygulama konusunda kesin karara vardıysanız tercihinizden önce size yardımcı olacak olan yazıma göz atma tercihini mutlak suretle gerçekleştirmeye bakmalısınız.
 
Geri
Üst