Vucut seklınıze gore alısverıs yapın

AskinAy

Yeni Üye
Üye
Vucut seklınıze gore alısverıs yapın
36-38 BEDEN

Ve uzun boyluysanis kalin bir kumastan uzak durun. Kalin kumas kabarik bir etegi oldugundan kaba gosterir ve ince siluetinizle tezat olusturur. Kisa boylu ve minyon bir vucut tipine sahipseniz, midi eteginizin kabarikligini minimumda tutmaya calisin. Genis etekler sizi oldugunuzdan da kisa gosterecektir. Eteginizi zarif mary-jane'ler ile tamamlayabilirsiniz.

40 BEDENSENIZ

Ve boyunuz standart olculerdeyse, tek sorununuz hangi rengi veya deseni secmekten ibaret. Eteginizi vurgulamak icin koyu ve buyuk desenler secebilir veya klasik bir gorunum icin duz renkli bir etegi naturel renklerle kombinleyebilirsiniz.

EGER 42 BEDENSENIZ

Midi etekler tam size gore! Etek ne kadar bol acilisa, kalcaniz o kadar kucuk gorunur. Unutmamaniz gereken, belinizi ince gostermek icin bele oturan bir model secmeniz veya sik bir kemerle vurgu yapmaniz. Ustune de dar kesimli duz bir bluz secer ve yuksek topuklarin ustune cikarsaniz, film yildizlarindan farkiniz kalmaz.

44 BEDEN VE USTUYSENIZ

Yine beli sikica sarip alta dogru kabaran bir model secmelisiniz. Sizin icin en onemli nokta, etegin boyu. Podyumlarda etek boylari dizin hemen altindan baslayip, ayak bilegine kadar devam ediyordu. Secmeniz gereken modelde etek boyu, bacaklarinizin kalinlasmaya basladigi yerin hemen alti olmali. Eteginizi burnu yuvarlak, topuklu sandaletler ile tamamlayin.
 
Geri
Üst