Vücuttaki üreyi ne düşürür

S

Senveben<<<

Forum Okuru
Vücuttaki üreyi ne düşürür
Vücuttaki üreyi ne düşürür bitkisel doğal tedavi burada

Selam

Çocuk sahibi olmak istiyoruz olamıyoruz . Onun için hastaneye gittik bir takım testler yapıldı .Kan testleri yapıldı. Doktor kanımda üre miktarının yüksek olduğunu söyledi . Vücuttaki üreyi düşürmek için bitkisel bir çözüm önerir misiniz . Neden üre yüksek çıkıyor vücuttaki üreyi düşürmek için doğal bir tedavi yöntemi var mı Teşekkürler.
 
Merhaba

Vücuttaki protein bileşenlerinin parçalanması sonucu amonyak ortaya çıkar amonyak karaciğerde karbondioksit ile birleştiği zaman Üre haline gelir .Ve Böbreklerden süzülerek idrar olarak atılır. Eğer böbreklerde bir sorun varsa yani böbrekler süzme işlevini yeterli miktarda yapamıyorsa üre atılamaz ve kanda üre yükselmeye başlar. Kan da üreyi düşürmek için bitkisel tedavilerin en başında kiraz sapı gelir kaynatıp içerseniz üreyi düşürecektir. Semizotu da ürenin dışarı atılmasında faydalı olan yiyeceklerdendir.

Kandaki üreyi atmaya yardımcı olacak yiyecekler şu şekildedir ; sarı sabır otu ile damla sakız karışımı ,ayrık otu ,çuha çiçeği ,Salatalık ve Taze sıkılmış Salatalık suyu ,Karahindiba ,maydanoz suyu, rezene enginar yaprağı aynı safa otu , Ardıç tohumu ,lahana yaprağı suyu, nohut suyu gibi besinler üreyi atmak da faydalı olan besinlerdir
 
Geri
Üst