Vücuttan nikotini atmak için bu besinleri tüketin!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Vücuttan nikotini atmak için bu besinleri tüketin!
Kötü alışkanlıklardan biri olan sigara, ne yazık ki dünyada binlerce insanı kanserden öldürüyor. Sigaranın için de neler var diye hiç merak ettiniz mi? onlarca zehirler bulunan sigaranın için de hangi zehirler yokki... Kısaca birkaç tanesini söylemek gerekirse arsenik fare zehiri, ddt böcek öldürücü, hidrojen siyanür sayabiliriz. Tabi sadece bu zehirlerle kalmıyor daha birçok insan sağlığını ölümcül bir şekil de tehdit eden zararlı madde ve zehirler var.

Sigara tiryakileri bağımlı oldukları nikotini alırken sigara için de bulunan zehirleri de birlikte alıyor. Sigara içenlerin vücudun da biriken nikotinlerin atılması da hiç kolay olmuyor ve bu işlem bazen uzun yılları alabiliyor. En iyisi böyle kötü bir alışkanlığınız varsa en kısa zaman da bu kötü alışkanlıktan kurtulun ve sağlığınızın değerini bilin;)

Vücutta biriken nikotinleri atmaya yarayan bu bu nikotini atma işlemini hızlandırıp kolaylaştıran bazı besinler vardır. Şimdi bunlara kısaca göz atalım;

Öncelikle bol bol su tüketin. Su, vücuttan nikotinin atılması işlemin de çok büyük rol oynar. Eğer suyu fazla tüketmiyorsanız bu durum hücrelerin yenilenmesine engel olur ve nikotinin etkilerinin azaltılması zorlaşır.

640xauto.JPG


Tropikal meyvelerden biri olan kivi vücuttan nikotinin atılmasını sağlar. Bol bol kivi tüketin ve elinizden geldiğince kivi suyunu doğal olarak tüketmeye çalışın.

nikotin.JPG


Havuç, ve havuç suyu faydaları hakkın da eminim ki az çok hepinizin bir fikri vardır. Genel olarak havuç tüketiminin en çok gözlere iyi geldiğini biliriz. Peki havuç suyunun vücuttan nikotini atmaya da faydalı olduğunu biliyormuydunuz?

Havuç suyu, sigaranın erkenden yaşlanmasına neden olan cildin yenilenmesini sağlar ve vücudun nikotinden arınmasına yardımcı olur.

fft20_mf9124983.JPG


Isırgan otu bitkisi, için de bulunan demir ve dezenfaktan özelliği bulunan maddeleri sayesin de vücutta biriken nikotinin vücuttan kısa sürede atılmasına yardımcı olur. Eğer bu besinleri tükettiğiniz de vücudunuz da biriken nikotinden kısa sürede kurtulacağınızı bilmelisiniz,)
 
Geri
Üst