Wrap bileklik yapmak kolay mı malzemeleri nedir?

  • Konbuyu başlatan ekişcianne
  • Başlangıç tarihi
E

ekişcianne

Forum Okuru
Wrap bileklik yapmak kolay mı malzemeleri nedir?

Wrap bileklik yapımı melek kadınlar kulubü wrap bileklik malzemeleri forum'da.​

Selam kızlar bir şey sormak için geldim. Bu son zamanlarda nette Instagram'da gördüğüm bir takı var bunun adı wrap bileklik. Bunun yapımını çok merak ediyorum wrap bileklik yapımı nasıl olur malzemeleri nelerdir evinde wrap bileklik yapanlar varsa yapımı kolay mı anlatabilirse çok sevinirim evde kızlarla boş durmak yerine bu bileklikten yapıp satmak istiyoruz hem evimize de ek bütçe olmuş olacak.
 
Merhabalar
Evimizden bu tür işleri düşünüp araştırmamız çok güzel bu tür şeyler instagram'da ya da diğer mecralarda çok satılıyor. Eğer arkasını devam ettirirseniz çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Wrap bileklik yapımı YouTube’da izlediğim bir videoda yapımı çok kolay geldi bana sizde hiçbir araştırma yapmadıysanız bile bu videoyu izleyip en güzel bilekliği yapabilirsiniz. Wrap bileklik yaparken kullanacağınız malzemeler öncelikle bir koton ip çeşitli boncuklar dikiş iğnesi ve dikiş ipliği çok güzel takılar tasarlayabilirsiniz. Kadın yeter ki istesin istediği zaman her şeyi yapabilir. Wrap bileklikler çok kullanışlı ve kolay yapımı olan bileklikler. Size aşağıya anlatım videosunu da bırakacağım izleyerek en kolay modelden başlayabilirsiniz yapmaya.

Mutlaka aşağıdaki linke de bakın derim. Değişik modeller yaparak daha fazla seçenekleriniz olabilir. ''Rengarenk kurdele bileklik yapımı resimli'' hemen inceleyebilirsiniz.



 
Geri
Üst