Ya şafi duası okuyanlar bende dua istiyorum

Mügü

Paylaşımcı Melek
Ya şafi duası okuyanlar bende dua istiyorum
dayım icin dua istiyorum ya şafi
kim ne kadar okursa

Hayatım öncelikle geçmiş olsun dayının hastalığı nedir ne oldu ne için hastanede yatıyor Rabbim Şifasını versin inşallah anlatır mısın biraz sıkıntı nedir ?

Dayının adı nedir başka şekilde dua etmek isteyen olabilir hayatım ismini zikrederek ismini soyismini yaz sıkıntılardan biraz bahset istersen daha iyi olur.

Şeker rahatsızlığı var mı yaşı kaç hayatım ? Rabbim şifasını versin inşallah. Bu korona belasınıda def etsin artık usandık canımızdan. Halamın oğlu da oldu daha yaşı 40 yok tüm aile ile karantinada ama durumu çok çok iyi hiç bişe hissetmedim dedi hatta 5 günlük ilaç verip evine git demişler tüm ailesine şimdi baya baya iyiler hiç bi sıkıntıları da olmadı bu süreçte. Allah cümle hastalırımıza Şafi İsmi ile Şifa nasip eylesin inşAllah. Dayını da tez şekilde sağlığına kavuştursun kurtarsın hayatım çok üzüldüm... 🙁

Şeker rahatsızlığı var mı yaşı kaç hayatım ? Rabbim şifasını versin inşallah. Bu korona belasınıda def etsin artık usandık canımızdan. Halamın oğlu da oldu daha yaşı 40 yok tüm aile ile karantinada ama durumu çok çok iyi hiç bişe hissetmedim dedi hatta 5 günlük ilaç verip evine git demişler tüm ailesine şimdi baya baya iyiler hiç bi sıkıntıları da olmadı bu süreçte. Allah cümle hastalırımıza Şafi İsmi ile Şifa nasip eylesin inşAllah. Dayını da tez şekilde sağlığına kavuştursun kurtarsın hayatım çok üzüldüm... 🙁
kalp var yaş 74 EVET ya bu hastalik
cok var bu günlerde

Rabbim şifa versin inşallah canım benim dayımın oğlundada vardı geçti dayımın dünürü o kadar şanslı olamadı maalesef Rabbim ölenlere rahmet eylesin hasta olanlarada şifa versin inşallah canım

Hayatım Allah Rahmetiyle Muamelede bulunsun inşAllah. Hepimizin gideceği yer. Allah'tan geldik ve ona dönderileceğiz. Başınız sağolsun.

Geri