Yabancı Dil Kursları

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Yabancı Dil Kursları
ingilizce yaz kursları ankara tömer ingilizce kursu macarca dil kursu macarca
ÖSS, KET, PET - FCE ile TOEFL sınavlarına hazırlık kursları, 4,5,6,7,8. sınıf öğrencilerine, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik kurslar, mesleklere yönelik teknik yabancı dil destek kursları gibi konularda eğitim veren kursların iletişim bilgileri ve web adresleri bulunmaktadır.

AÜ Dil Öğretim Merkezi
Ankara Üniversitesine bağlı TÖMER, Bir Dünya Dilleri Merkezidir. TÖMER bünyesinde; Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Çince, Rusça, Arapça, Macarca, Çağdaş Yunanca, Hollandaca, Azeri Türkçesi, Kırgız Türkçesi, Kazak Türkçesi, Özbek Türkçesi, Türkmen Türkçesi kursları düzenlenmektedir. Bunların yanında İngilizce için ilköğretim ve lise öğrencilerini destekleme kursları, yaz okulları, tıp, hukuk, eğitim, ekonomi, turizm, bankacılık gibi özel alanlara yönelik çeviri ve genel çeviri kursları, TUS, KPDS, TOEFL, DALF, DELE, KET, PET, FCE seviye tespit ve hazırlık kursları, ÖYS hazırlık kursları TÖMER’in sunduğu programlar arasındadır. Yurt içi ve yurt dışında toplam 12 şubesi bulunan kuruluşun merkezi Ankara’dadır.
 
Yunanca cok kurs aramadım ama bulamadım istanbul'da yani yok İngilizce olsun almanca vs. reklamları cok yapılıyor internette falan ama yunanca bulamamıstım
 
Geri
Üst