SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Ocak 2018 #1.431 @ kullanıcı adı şeklinde artık bildirim geliyor değil mi size de ? Ben alıyorum bildirimleri var mı bununla ilgili sıkıntı ? @M e g
@ kullanıcı adı şeklinde artık bildirim geliyor değil mi size de ? Ben alıyorum bildirimleri var mı bununla ilgili sıkıntı ? @M e g
M e g Melekler Mekanı 24 Ocak 2018 #1.432 SadmiN' Alıntı: @ kullanıcı adı şeklinde artık bildirim geliyor değil mi size de ? Ben alıyorum bildirimleri var mı bununla ilgili sıkıntı ? @M e g Genişletmek için tıkla ... @SadmiN herşey yolunda görünüyor. Gayet açık ve temiz. Bir önceki haliyle kıyas kabul etmez kullanışlık açısından.
SadmiN' Alıntı: @ kullanıcı adı şeklinde artık bildirim geliyor değil mi size de ? Ben alıyorum bildirimleri var mı bununla ilgili sıkıntı ? @M e g Genişletmek için tıkla ... @SadmiN herşey yolunda görünüyor. Gayet açık ve temiz. Bir önceki haliyle kıyas kabul etmez kullanışlık açısından.
Triplimelek Megi Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.434 SadmiN' Alıntı: Vallahi halen güncellemeler devam ediyor yeni hali son sürüm Türkiye'de ilk geçen biziz sağolsun @Mepring Genişletmek için tıkla ... Ellerinizi emeğinize sağlı çok güzel olmuş forum..
SadmiN' Alıntı: Vallahi halen güncellemeler devam ediyor yeni hali son sürüm Türkiye'de ilk geçen biziz sağolsun @Mepring Genişletmek için tıkla ... Ellerinizi emeğinize sağlı çok güzel olmuş forum..
Triplimelek Megi Daimi Üye Üye 24 Ocak 2018 #1.436 Allahım tel donunca çıkan smileyler hâlbuki bu olacak tı