İkizim bu kadar tez canli olmayaydin iyiydi "ifşa için diyorum" bekleseydik azcik.Ay valla işten geldim demincek totomu attim koltuga yayiliyom ikizimmm.Bu bir ifşadir![]()
Bu arada aramiza kocamanca Hoşgeldinnn ❤❤❤❤
İkizim bu kadar tez canli olmayaydin iyiydi "ifşa için diyorum" bekleseydik azcik.Ay valla işten geldim demincek totomu attim koltuga yayiliyom ikizimmm.Bu bir ifşadir![]()
İfşa dedim beni yedin adrianam limam aAy valla işten geldim demincek totomu attim koltuga yayiliyom ikizimmm.Bu bir ifşadir![]()
mimikAdriana lima kim sen hayirdir ://İfşa dedim beni yedin adrianam limam amimik
Hahaha 🙂) erkek üyelik burda da yasak yoksam o da olurdu dimi.Yaaaa ozledim geldim.Dayanamadim ifsa ettim 🙂
O deilde ismimin altinda yazan kadinn kelimesine uyuz oldum
Beni unutmuş yaaa bu castttt hayyy ben senin yüreğini seveyim canısı ben minik tanımadın miAdriana lima kim sen hayirdir ://
Ben de seni çok özledim yavrumm gel az sarilak 😉Yaaaa ozledim geldim.Dayanamadim ifsa ettim 🙂
O deilde ismimin altinda yazan kadinn kelimesine uyuz oldum
Tuhafima gitti ondan şeettimHahaha 🙂) erkek üyelik burda da yasak yoksam o da olurdu dimi.
-Just
Gelmem mii ikizimmm adride burdaymis hemmBen de seni çok özledim yavrumm gel az sarilak 😉
Yok canim seni unutmadim da adriana lima kim 🙂)Beni unutmuş yaaa bu castttt hayyy ben senin yüreğini seveyim canısı ben minik tanımadın mi
Mimik