Otumuzu çöpümüzü rahat dökmek isterim ben 🙂) beyni dolmasin burda yazdiklarimla sonrasi var bir de 😕Ikizim akilli kadindir vesselam ama bende hep kullandigim gmaille uye olurum
Otumuzu çöpümüzü rahat dökmek isterim ben 🙂) beyni dolmasin burda yazdiklarimla sonrasi var bir de 😕Ikizim akilli kadindir vesselam ama bende hep kullandigim gmaille uye olurum
Aynen ya ufff beynim yandi yardim konularini bile bulamadim(Akaba) gülmekten ya,alışamıyorum kankim![]()
Böyle yaptım zaten meg hala geliyor
Bak tanıyın beni diye vesikalığımı koyuyom her mesajıma(Akaba) gülmekten ya,alışamıyorum kankim![]()

(Akaba) çok mağdurum,mağdursunuz,mağdurlarAynen ya ufff beynim yandi yardim konularini bile bulamadim
-Quality

Öyle bir topik varsa aydinlat🙂) devreler yanik benim zaar.Aynen ya ufff beynim yandi yardim konularini bile bulamadim
-Quality
Android diye biliyorum amaGmaile baktim ordan yapilmadi normal ayarlar bildirim ayarlari ordan bir dene telefon modelin andorid mi , ios mu?
(Akaba) çok gülüyorum ama ya ciddenBak tanıyın beni diye vesikalığımı koyuyom her mesajıma
Meg![]()
yıprandım 
Bilimidim o zaman minikimBöyle yaptım zaten meg hala geliyor
Mimik