Biz de göremiyoz alıntı yapmayınca canım yaHosbuldummmmm alışmaya çalışıyorumama ben yorum yapanların isimlerini göremiyorum 🙁
Biz de göremiyoz alıntı yapmayınca canım yaHosbuldummmmm alışmaya çalışıyorumama ben yorum yapanların isimlerini göremiyorum 🙁
Sen pismannnn 😀Ben gelmeden sana niye soylediysem suna bak ya 😀 iş kadınıyım ben ancak geldim 😀
Biz çok sıkı arkadaşız,o yüzden biz ayrılınca,arkadaşlarımız da takip ettiArkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Obanızı da güzel bir yere kurmuşsunuz . Burda güzel vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz. Melekler mekanı zira misafilerini çok iyi ağırlar. Yalnız bir şey merak ediyorum geldiğiniz sitede neler oldu? Sizi çok kırmış olmalılarki bir kaç kişi birlikte gelmişsiniz .Sakıncası yoksa anlatabilirmisiniz
😀Ben gelmeden sana niye soylediysem suna bak ya 😀 iş kadınıyım ben ancak geldim 😀
Siz bize bı güzellik yapın yazılımda biz size üye getirelim rüşvete bakBiz çok sıkı arkadaşız,o yüzden biz ayrılınca,arkadaşlarımız da takip etti

Hadi yaaa buna bir çare adminnn adminimiz kim bu arada?? 🙂))Biz de göremiyoz alıntı yapmayınca canım ya
Kız seni var ya ısırırım 😛Sen pismannnn 😀
Yavaştan tanışıyoruz canım 😉Hadi yaaa buna bir çare adminnn adminimiz kim bu arada?? 🙂))
Kız seni var ya ısırırım 😛
Hannaza da link attım 🙂)))
Kırgın biraz haberin olsun akaba meg tripliHadi yaaa buna bir çare adminnn adminimiz kim bu arada?? 🙂))
Kız seni var ya ısırırım 😛
Hannaza da link attım 🙂)))
Merhabalar efendim hoşbuldum, çok naifsiniz teşekkür ederim ❤Merhaba hanımlar , cümleten hoş geldiniz . Üyeliğiniz hayırlı olsun. Keyifli paylaşımlar diliyorum.
Ahaha minik yaaa 😀 parlak fikirSiz bize bı güzellik yapın yazılımda biz size üye getirelim rüşvete bak![]()