HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #321 HemDeliHemAsik' Alıntı: Bı oraya bakıyordum bı buraya tarayıcıda iki pencere açıktı bı baktım pat dedi gitti şok oldum !! Genişletmek için tıkla ... Ben muhtar bu arada 🙂
HemDeliHemAsik' Alıntı: Bı oraya bakıyordum bı buraya tarayıcıda iki pencere açıktı bı baktım pat dedi gitti şok oldum !! Genişletmek için tıkla ... Ben muhtar bu arada 🙂
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #322 HemDeliHemAsik' Alıntı: Hani özel bölgeydi hani okunamiyordu bu ne demek ya mesaj attım gelen cevap "sizin uyelikleriniz kalıcı olarak kapatılmış üzgünüm " ??!!! Genişletmek için tıkla ... ben atmadım bile mesaj zaten iptal edecektim ne gerek var 🙂
HemDeliHemAsik' Alıntı: Hani özel bölgeydi hani okunamiyordu bu ne demek ya mesaj attım gelen cevap "sizin uyelikleriniz kalıcı olarak kapatılmış üzgünüm " ??!!! Genişletmek için tıkla ... ben atmadım bile mesaj zaten iptal edecektim ne gerek var 🙂
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #323 HemDeliHemAsik' Alıntı: Ben muhtar bu arada 🙂 Genişletmek için tıkla ... pcden giriyorum nickler görünüyor burdan 😀
HemDeliHemAsik' Alıntı: Ben muhtar bu arada 🙂 Genişletmek için tıkla ... pcden giriyorum nickler görünüyor burdan 😀
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #324 Akaba' Alıntı: Ciddi mi ?? Hepinize mi aynı şey ? Genişletmek için tıkla ... okunmuyor güya he canım heee 🙂
Akaba' Alıntı: Ciddi mi ?? Hepinize mi aynı şey ? Genişletmek için tıkla ... okunmuyor güya he canım heee 🙂
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #325 Ajumma' Alıntı: Hayır lou salome tahrik edici unsur dedim banlamışlar. Dini yorumlara karşı olmalarına kızıyorum bend E Genişletmek için tıkla ... eski nick neydi ki senin?
Ajumma' Alıntı: Hayır lou salome tahrik edici unsur dedim banlamışlar. Dini yorumlara karşı olmalarına kızıyorum bend E Genişletmek için tıkla ... eski nick neydi ki senin?
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #327 Mimik melekim' Alıntı: Bende atilmisim Genişletmek için tıkla ... eee şaşırmadım 🙂
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #329 Justpeace' Alıntı: :kutlama1: Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm sizin için ya
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #330 Akaba' Alıntı: Üzgünüm sizin için ya Genişletmek için tıkla ... aaa olur mu yaa ben zaten üi isteyecektim biliyorsun..
Akaba' Alıntı: Üzgünüm sizin için ya Genişletmek için tıkla ... aaa olur mu yaa ben zaten üi isteyecektim biliyorsun..