Kızlar ben bu ara giremicem sık sık haberiniz olsun
Linkle alakalı değil buraya girmişler kimler varsa üyelikleri iptal edilmiş.Ben link paylaşımı da yapmadım arkadaşlar hadi siz link paylaştınız ben onu da yapmadım bilionuz mu Leyla ya söyleyecektim soyleyemeden hoooppp![]()
Bilmiyordum valla neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun orda da güzel arkadasliklarimiz vardıLinkle alakalı değil buraya girmişler kimler varsa üyelikleri iptal edilmiş.
Forum kültürü böyle ne yazık ki. Rakip bir siteye gidersen ordan üyede çekebilirsin diye süresiz banı yersin.

Benim arkasından üzüleceğim kimse yoktu orda benim içinde üzülecek yokmuş yeni öğrendim.Bilmiyordum valla neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun orda da güzel arkadasliklarimiz vardı
Ben burayı biliyordum zaten ama aktif değil diye girmiyordum.Burayı kim işaret etti acep![]()
Dünden beri forumun adı aklıma gelmedi iyi mi melek kulübü melek forumu adminlerin ismi tek tek denedim bulamadım gece yatarken aklıma geldi 🙂
Hahhahah çatlak 🙂))Kendi kendime güldüm durdum valla denemediğim şey kalmadı![]()
❤İnşallah 🙂 ❤
Ben ulaşırım leylayaaa 😉Ben link paylaşımı da yapmadım arkadaşlar hadi siz link paylaştınız ben onu da yapmadım bilionuz mu Leyla ya söyleyecektim soyleyemeden hoooppp![]()
Hayırdır?Kızlar ben bu ara giremicem sık sık haberiniz olsun
La ilahe illallah :/Linkle alakalı değil buraya girmişler kimler varsa üyelikleri iptal edilmiş.
Forum kültürü böyle ne yazık ki. Rakip bir siteye gidersen ordan üyede çekebilirsin diye süresiz banı yersin.
Amin inşallah ❤ aynen ya Mahperi Rabia saliosmanf madammor daha ismi aklıma gelmeyen başkaları 🙁(((Bilmiyordum valla neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun orda da güzel arkadasliklarimiz vardı
Dedikodu yapmaaaa 😀Burayı kim işaret etti acep![]()
Niye bak alınsın ben şimdi askolsunnnn 🙁Benim arkasından üzüleceğim kimse yoktu orda benim içinde üzülecek yokmuş yeni öğrendim.
Burdakilerle de çok samimi değilim fakat ben sırf kadınların olduğu ve dini yorum yapabiliceğim bir yer istiyordum burası bana uygun. Aktif kullanılmıyor ama şuan mobildeyim ve çok fazla reklam var aslında reklam gelirleriyle siteyi aktifleştirebilirler.
Muhtemelen başka iş yapıyorlar gelir kaynakları burası değil pek ilgilenilmiyor galiba.
Ben yeni duydumBen burayı biliyordum zaten ama aktif değil diye girmiyordum.
HE ye yazdım o söyledi oraya gidenleri şutlamışlar dedi.Yani çıkıp çıkıp gelsinler diyeceğim ama buraya gelmeleri orda ban sebebi oluyormuş baksanıza. Bilmiyordum ben.Yine de özgür iradeleriyle düşünüp karar verirler..
Ben özledim
Ben 10 yıldır dorum sitelerindeyim bu sanalda neler gördüm neler duydum. Bugün can dostum diyen yarın can düşmanı olur.Hahhahah çatlak 🙂))
❤
Ben ulaşırım leylayaaa 😉
Hayırdır?
La ilahe illallah :/
Amin inşallah ❤ aynen ya Mahperi Rabia saliosmanf madammor daha ismi aklıma gelmeyen başkaları 🙁(((
Dedikodu yapmaaaa 😀
Niye bak alınsın ben şimdi askolsunnnn 🙁
Ben yeni duydum
@Pazen heidinin selami var çok üzülmüş iletmemi istedi