M Mimik melekim Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #811 HemDeliHemAsik' Alıntı: La Laz galiba 🙂) -muhtar Genişletmek için tıkla ... Ahahhah Mimik
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #812 Mimik melekim' Alıntı: Ahahhah Mimik Genişletmek için tıkla ... Ben de çok severim anne tarafım laz -muhtar
Mimik melekim' Alıntı: Ahahhah Mimik Genişletmek için tıkla ... Ben de çok severim anne tarafım laz -muhtar
M Mimik melekim Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #813 HemDeliHemAsik' Alıntı: Ben de çok severim anne tarafım laz -muhtar Genişletmek için tıkla ... Hiç kara lahana tatmamis biri olarak bı tarafım laz kökenli bı tarafım Arap yörük Tam bı melez im 🙂) Mimik
HemDeliHemAsik' Alıntı: Ben de çok severim anne tarafım laz -muhtar Genişletmek için tıkla ... Hiç kara lahana tatmamis biri olarak bı tarafım laz kökenli bı tarafım Arap yörük Tam bı melez im 🙂) Mimik
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #814 Mimik melekim' Alıntı: Hiç kara lahana tatmamis biri olarak bı tarafım laz kökenli bı tarafım Arap yörük Tam bı melez im 🙂) Mimik Genişletmek için tıkla ... Benim de türk yörüğü semerkanddan gelmişiz laz tarafıma da rumluk karışmış olabilir 😀 -muhtar
Mimik melekim' Alıntı: Hiç kara lahana tatmamis biri olarak bı tarafım laz kökenli bı tarafım Arap yörük Tam bı melez im 🙂) Mimik Genişletmek için tıkla ... Benim de türk yörüğü semerkanddan gelmişiz laz tarafıma da rumluk karışmış olabilir 😀 -muhtar
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #815 Triplimelek Megi' Alıntı: Tripsiz olmaz dedim geldimmm Selamlar sevgiler kızlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin tripcan:**
Triplimelek Megi' Alıntı: Tripsiz olmaz dedim geldimmm Selamlar sevgiler kızlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin tripcan:**
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #817 Justpeace' Alıntı: Selam yavru kurtlarim Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin Justtt 🙂) -muhtar
Justpeace' Alıntı: Selam yavru kurtlarim Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin Justtt 🙂) -muhtar
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #818 HemDeliHemAsik' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Justtt 🙂) -muhtar Genişletmek için tıkla ... Alinti olmasa bilemicedin ki bi kere meg sanacaktiniz 😀 sagol canim benimm sen de hosgeldin nasilsin?
HemDeliHemAsik' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Justtt 🙂) -muhtar Genişletmek için tıkla ... Alinti olmasa bilemicedin ki bi kere meg sanacaktiniz 😀 sagol canim benimm sen de hosgeldin nasilsin?
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #819 Justpeace' Alıntı: Alinti olmasa bilemicedin ki bi kere meg sanacaktiniz 😀 sagol canim benimm sen de hosgeldin nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Yok ben bildirimde gördüm alintidan önce 😀 -akilli muhtar 😛
Justpeace' Alıntı: Alinti olmasa bilemicedin ki bi kere meg sanacaktiniz 😀 sagol canim benimm sen de hosgeldin nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Yok ben bildirimde gördüm alintidan önce 😀 -akilli muhtar 😛