Uyumuyorlar mı hala ?(Akaba)Quality sen kimsin bilemedim birde biri daha var kim geldi yaa🙁
Kızlar bu ikizler canıma yetti bi el atin uyutalm🙂
Uyumuyorlar mı hala ?(Akaba)Quality sen kimsin bilemedim birde biri daha var kim geldi yaa🙁
Kızlar bu ikizler canıma yetti bi el atin uyutalm🙂
Giriş yapmadan da mesaj yazabiliyoruz ama begenemiyoruz ve bildirimleri ozelleri göremiyoruzO zaman![]()
Geldim kızlar cam sildim perde yıkadım kapısını sildim sadece bı odanın yoruldum bu arada bazlama hamurun da hazır vayyy beee ne marifetkiyim ben yeuuuvvv@Mimik melekim şaşkın baykuşumm![]()
Memlekete dönünce inshallah ,uzun süre oturamam zaten çalışsa da. Malum bacakFarkı an la ta mammm

Kız minik,bazlama yolla bana hayrınaGeldim kızlar cam sildim perde yıkadım kapısını sildim sadece bı odanın yoruldum bu arada bazlama hamurun da hazır vayyy beee ne marifetkiyim ben yeuuuvvv
(Akaba)Tamki yavuzum (tübe)Uyumuyorlar mı hala ?(Akaba)
Ahhh keşke akabam imkan olsa da yollasam benczayiflicam diye uğraşırken eşimin istekleri beni sisiriyorKız minik,bazlama yolla bana hayrına(Akaba)

İyi canım şükür 🙂 özel mesajdan yaz numaranı,mıhtara vereyim ben.😉Giriş yapmadan da mesaj yazabiliyoruz ama begenemiyoruz ve bildirimleri ozelleri göremiyoruz
Numarayi da teyit edemedim
Dün gece mesaj yazdığım kişi doktor çıktı🙂allahtan anladi da olay cikmadi:-D:-D
Napionuz herkes nerde
Sen nasılsın akabamm
Pazenn
Azaptır kııız,hep yap,hem yiyeme 🙁Ahhh keşke akabam imkan olsa da yollasam benczayiflicam diye uğraşırken eşimin istekleri beni sisiriyor![]()
Adminler o yüzden sorun yaşamıyor zaarrrFarkı an la ta mammm