M e g
Melekler Mekanı
Teşekkürler arkadaşım. Niyetimiz bu bizim de😉Kızlar merhaba keyfiniz bol olsun. Siz iddialara takılmayın bakın keyfinize . Sizi sevmeyenlerin oyunlarına gelmeyin . Hepinize mutlu huzurlu geceler 😉
Teşekkürler arkadaşım. Niyetimiz bu bizim de😉Kızlar merhaba keyfiniz bol olsun. Siz iddialara takılmayın bakın keyfinize . Sizi sevmeyenlerin oyunlarına gelmeyin . Hepinize mutlu huzurlu geceler 😉
Kzlar yazdı az önce 😀heee beni tanimadin sen 😀
iyidir hic degismemissin kiz insanin hic mi kirisigi olmaz 😀Kzlar yazdı az önce 😀
Naber canım?
Töbeee xanım sıkkındı ama vallahi güldğrdün beni 😀iyidir hic degismemissin kiz insanin hic mi kirisigi olmaz 😀
Teşekkür ederiz 🙂Kızlar merhaba keyfiniz bol olsun. Siz iddialara takılmayın bakın keyfinize . Sizi sevmeyenlerin oyunlarına gelmeyin . Hepinize mutlu huzurlu geceler 😉
yokluhunuz cok belli oluyor 🙁Töbeee xanım sıkkındı ama vallahi güldğrdün beni 😀
Evet hala taş gibiyim,hiç kırışıklığım yok 10 yıldır çok şükür😉)
Bak burdayız canım. Yok olmadık. Aynı nick ve avatarla devam..yokluhunuz cok belli oluyor 🙁
Teşekkürler ayrıca:***Canımsınyokluhunuz cok belli oluyor 🙁
Özelden görüştük ya 1 2 saat önce anlam veremedim mesajınıza ben 1 çocuk annesi eski nickim bu üyeliğim i iptal etmek isterseniz sorun yok
herkes sizi ozledi sizinle gorusemeynler varBak burdayız canım. Yok olmadık. Aynı nick ve avatarla devam..