yakışıklı erkek bursa'da

@şK_MeLeĞ!.

Yeni Üye
Üye
yakışıklı erkek bursa'da
13 yaşında yakışıklı erkekler 13 yaşındaki yakışıklı erkekler 16 yaş erkek fotoğrafları yaşındaki en erkek

Dünyanın en yakışıklı sekizinci erkeği seçilen dünya sinemasının yükselen yıldızı Gael Garcia Bernal, İpek Yolu Film Festivali için Bursa'ya gelecek.

Gael Garcia Bernal, 1978 yılında tiyatro oyuncusu bir babanın (Jose Angel Garcia) ve yine bir tiyatro oyuncusu annenin (Patricia Bernal) oğlu olarak Guadalajara’da dünyaya geldi

Çocukluğundan beri oyunculuk yapan Bernal, ilk kez üç yaşında annesinin yönettiği bir oyunda İsa’yı canlandırdı. Bir pembe dizi olan "El Abuelo y yo" (1992) ile daha on dört yaşındayken kameralarla tanıştı.

1990’lı yılların sonunda oyunculuk eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. Londra’daki Central School of Speech and Drama’ya kabul edilen ilk Meksikalı öğrenci oldu.

Bir yandan eğitimine devam ederken diğer yandan barmenlik, modellik yaptı, inşaatlarda duvarcı olarak çalıştı. Alejandro Gonzalez Iñarritu ile tanıştıktan sonra ilk ciddi sinema tecrübesini yaşayacağı “Paramparça Aşklar ve Köpekler” (2000) filminde başrolü oynadı.

Bir kadını baştan çıkarmaya çalışan iki gencin hikâyesini anlatan, yönetmenliğini Alfonso Cuaron’un yaptığı bir yol filmi olan “Ananı da / Y tu Mamá También”de (2001) yakın arkadaşı Diego Luna ile birlikte oynadı. Daha sonra “Fidel” (2002) adlı TV filminde ilk kez Che’yi canlandırdı.




alıntı
 
Son düzenleme:
Geri
Üst