/// YaLan SevdanIn YaLan InsanI HosgeLdin . . .

elane

Yeni Üye
Üye
/// YaLan SevdanIn YaLan InsanI HosgeLdin . . .
BUGUN İCİMDEKİLERİ DÖKMEYE KARAR VERDİM..
ASLINDA NEDENSİZDİ AGLAYISLARIM
BELKİ DE İCİMDEKİ SIR BİR BİR ÇÖZÜLMEYE BASLAMISTI..

ADI USTUNDE 1.5 YIL..

SENSİZ GECİRDİGİM BİR ÖMÜR SENSİZ DOLASTIGIM SOKAKLAR KALDIRIMLAR VE SEN ARIYORSUN DİYE HER DEFASINDA KOSARAK TELEFONLARA SARILISIM..

ADI USTUNDE 1.5. YIL...

NE SENİN SESİNİ DUYABİLDİM NE SENİN GÖZLERİNE BAKABİLDİM
HER DEFASINDA İNKAR ETTİM SEVDİGİMİ AMA SEVİYORMUSUM/YA DA HALA ÖLE SANIYORUM..
BİR ANDA KARSIMDA BELİRDİN NEDEN GELDİN ALLAHIN BELASI NEDEN.. LANET OKUMUYORMUYDUK TANISTIGIMIZ GUNE.. HANGİ YÜZLE KAPIMA GELDİN SEVDİGİNİ UNUTAMADIGINI SÖLÜYORSUN.. HİC Mİ ACIMIYORSUN ALLAHIN BELASI HİC Mİ ACIMIYORSUN SU ZAVALLI YÜREGİME..

ADI USTUNDE 1.5 YIL..

ÖLE BİR ÖZLEMLE GÖZLERİNE BAKMISIM Kİ NE DEDİYSEM İNANDIRAMADIM SANA SENİ SEVMEDİGİMİ..

EVETTT EVETTT HALA SEVİYORUM ONU HALA O ÖZLEMLE YANIT TUTUSUYORUM.. KURDUGUMUZ HAYALLERİ.. BİR EVİMİZ OLUCAKTI 2 COCUGUMUZ BEN İLK COCUGUM ERKEK OLSUN DİYORDUM O YOKK OLMAZ KIZ OLUCAK SANA BENZİYECEK AMA DAYANAMAM BEN KIZIMI COK KISKANIRIM NUR YUZLUM DİYORDUN BANA GECEM DİYORDUN.. SENSİZLİGE ASLA DAYANAMAM DİYORDUN.. GÖZLERİNDE BİR DAMLA YASA KATLANAMAM DİYORDUN..!

YALANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIII

SENDEN SONRA NELER YASADIGIMI HİC DUSUNMEDİN DEİL Mİ SENSİZ NELER YAPTIGIMI DA HİC BİLMEDİN BİLME ZATEN SENDEN NEFRET EDİYORUM TAMAM MI ALLAHIN BELASI SENDEN NEFRET EDİYORUM CIKMA BİR DAHA KARSIMA ARAMA BENİ ASLAAA ARAMA ASLA...!

SENİ ARTIK SEVMİYORUM SEVMİYORUM SEVMİYORUM


yalan yaa yalann deliler gibi hala seviyorum seni hala ama artık geri dönemem ey sevgili geri dönemem.. unutamam ellerimden ayrıldıgın gunu unutamammm




hikayemizin baslangıcı bir aksam üstüne dayanıyordu...
bildigimiz net ortamında dolasırken karsıma cıktı.. inanmazdık ya o zamanlar sanal aska aynen de öle oldu 4 ay boyunca benimle tanısmak istedigini söledi her defasında hayır dedim..! olmamalıydı garip deilmiydi netteki insandan ne hayır gelirdi ki kim mutlu olmus ki ben mutlu olayım..!

4. ayın sonunda onunla bulusma kararı aldım nasıl söledigimi ben bile bilmiyorum.. iste bir anda cıktı 'tamam yarın bulusalım' Bulustuk... bir sahil kenarı sölemistik bulusmak icin ikimizde denizi cok seferdik... saat 12 gibi onun yanındaydım.. her erkek gibiydi aman aman cokta yakısıklı deildi hani.. amannn dedim kendime bundan bana sevgili olursa püff yani =) o gun 1 saat yanında kaldım cunku benim dersaneye gitmem gerekiyordu malum üni yollarına hazırlanacaktım.. gittim dersaneye onunla beraber beni kapıda 3 saat beklemis haberim yokken dısarı cıktıgımda karsımdaydı ve sırılsıklamdı .. sasırmıstım ve cok da hosuma gitmisti acıkcası yanıma geldi ve ' eve dönüsünü bu sucuk olmus beyfendiyle yaparmısın guzel bayan ' gulumsuyorduk ikimizde evin yolunu tuttuk hic konusmadım sürekli o konuyor hayatını anlatıyordu.. bakısları gulusu cok farklıydı sanki bilmiorum o yolun bitmesini hic istemedim.. sanki beni bana anlatıyordu.. [ufff o anı hatırladım =( ] neyse yol bitmis ben evime gelmistim vedalastım evime girdigimde hala bana bakıyordu aksam olmustu ve sırılsıklamdı gitmemisti =) dısarıya cıktım semsiye verdim ' neden burdasın' dedim.. 'bilmem' dedi gulumsedik =) babamın gelmesine yarım saat kalmıstı ve ona gitmesi gerektigini zor durumda olucagımı anlattım ..! gitti !.. ama giderken sanki beni de götürüyordu... garipti yaa anlatamam o duyguyu hangi cumleleri kullansam bilmiyorum ki ??? salak dedim kendi kendime daha yeni tanıstın hmde netten tanıstın sacmalama kızımm.. 'netten sana hayır mı gelicek ' o gece sürekli cagrı ve mesajlastık.. okuldan ya da dersaneden kosa kosa eve geliyordum nette hemen onunla konusmak istiyordum cunku cok özlüyordum sanki buyu yapılmıstı bana bilmiyorum bilmiyorum hala anlamıyorum o anımı..!

sonra bir baktım biz sevgiliydik artık.. haftada 3 4 gun görüsüyorduk bazen kapımızda kaldıgını oradan okula gittini biliyorum...!

o üni okuyordu 3 sınıftaydı ve baska bir ilde yasıyordu.. varlıklı bir ailesi vardı.. burada ev tutmus arkadaslarıyla kalıyordu.. evlerinin uzaklıgı bize 2 saat falandı ama ne zaman cagırsam 1 saatte yanımda oluyordu sanki.. Yasadıgı sehirde mutlu deildi en azından bana anlattıgı buydu.. benden önce bir kız arkadası varmıs.. üni baslayınca ondan ayrılmak zorunda kalmıs kız... sevdigim baska ile gittigi icin bitmis askları.. bana hep diyordu seninki bitmez diye deil mi diye ASLA diyordum ASLA..!

hersey cok guzel geciyordu tanısmıslıgımız ve sevgili olmamızla 1 yılı devirmistik artık o üni 4 idi ben üni kazanmıs ancak gidememistim.. belki de kaderdi kimbilir... önemli deil ki sevdigimden ayrılmaya nasıl katlanabilirdm... hic bir sorunumuz yoktu.. tartıstıgımızda aglayarak telefon acıyorduk ikimizde birbirimizden af diyorduk seviyorduk iste seviyorduk ya da ben öle sanıyordum/sanıyormusum..

bir gun yanıma geldi...
canım dedi ben gidiyorum

"Nereye"

Memlekete annem rahatsızlanmıs uzun bir süre ist gelmeyecegim kaydımı donduracagım

"Ben sensiz ne yapacagım" dedim

Her zaman yüregimdesin yüregindeyim bunu rahatlıgıyla gidiyorum.. geri gelecegim bitanem dedi geri gelicegim ve bir daha hic ayrılmayacagız...


söz mü dedim


SÖZ DEDİ..!
ellerim ellerinden ayrıldı..
bana git dedi.. git dedi ben kalmalıyım burada seni görmek istiyorum giderken sakın sakın arkana bakma dayanamam dedi..

tamam dedim.. / tamamm dedimm


aglıyordum aglıyordu sarılıyorduk nasıl olabilirdi nasıl ayrılabilirdik simdi.. ama gitmeliydi annesi rahatsızdı gidecekti yine gelicekti her gece zaten ayrılmıyormuyduk bunlardan biriydi iste..


ayrıldıgım arkamı dönmek istemiyordum cunku bu sefer ondan ayrılamayacagımı biliyordum.. bu sefer onsuz yapamayacagımı haykıracagımı biliyordum.. bir ara durdum ne yapıorsun dedim sevdigin gidiyor kos ona sarıl doya doya arkamı döndügümde !...


yoktu yoktuuuuu...!


Allahım gitmisti.. aramalıydım hemen konusmalıydım bir kez daha sevdigimi sölemeliydim aradım..!


ULASAMADIM..!
belki sarjı bitmisti belki kapatmak istemisti o da aglıyordu ya hani..

eve geldim hemen nette girdim belki onunla karsılasırım diye yoktu ama..! amann dedim salak dedim yola cıkacak tabi nete giremez tlf kapalı olucak..!

o gece hic cagrı mesaj atmadı her aradıgımda aynı sey ARADIGINIZ KISIYE ULASILAMIYOR cıldırmıstım acaba basına bir sey mi geldi dedim = ( olamazdı böle bir sey ona ulasmalıydım.. o gece hic uyumadım / ve sonraki geceler de..

ondan ayrı kalalı 15 gun olmustu.. ve onunla ilgili hic bir haber alamıyordum ne arkadasları biliyordu ne telefonu acıktı...

bir gun aklıma geldi onun yasadıgı sehrin ev telefonunu almıstım.. hemen aramalıydım..!

.......

Alo

Alo

Merhaba .... görüsebilirmiyim

Kim aramıstı..

Ben ! istanbuldan ! ..... onunla görüsebilirmiyim..

o istanbulda kızım okulda su anda ne oldu bir sey mi oldu cocuguma

.....

Aloo

....

Alo

sey yok teyzecigim.. o gelmeyecekmiydi sizin yanınıza gecmis olsun sanırım hastaymıssınız..

Yoo kızım ne hastası oglum benim okulda su anda

Peki teyzecigim.. rahatsız ettim kusura bakmayın.. ii gunler

ALOOO
öldümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BANA YALAN SÖLEDİİİİİİİİ
BENİ KANDIRDI
BENİ ALDALTTI
BENSİZ OLMAK İSTEDİ
BEN YOK OLMALIYDIM HEMEN


YALANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIII =(

ne yapacaktım.. söleyin bana yalan sölemisti beni aldaltmıstı beni kendine inandırmıstı.. ne yapacaktım söleyin..!

Ruyaydı bu kabus olmalıydı uyanacaktım uyanmalıydım olmamalıydı
o Beni seviyordu
bana hic yalan sölemedi

hemen nette girdim bir umut diye..

bir arkadasına denk geldi..


olanları anlattım ve sende mi yalancısın dedim..!

bana
.......... sanaaa yalan söledi o.....
......... halen istanbulda.....
......... ama kimseyle cıkmıyor inan bana....
SENİ ALDALTMADI HİC
SADECE İST DISARIYA ONUNLA GELECEGİNİ AİLENİ TERK EDECEGİNİ İNANMADI


[uffffffffffffffffffffffffffffffffff]

sevdigim icin ölümü bile göze almıstım..
bana onun adresini ver
Allah askına bir kez olsun görmeliyim ne olurr

..... cad. .... sok ... no AVCILAR/İSTANBUL

tskler..!
o gun saat sanırım 3 du.. hemen caddeye cıktım bilmiyordum ki avcılar nerde nasıl gidiliyor.. taksi cevirdim.. su adrese götürürmüsün dedim..

taksi gidiyordu ama gözlerimdeki yasları da götürüyordu...

Yanlıs hatırlamıyorsam onların kapısına geldigimde saat 7 olmustu ve annem sürekli arıyordu nerdesin diye..!

bende İLK defa anneme yalan söledim..!

TEYZEMLERDEYİM ORADA KALICAGIM...

kapıda bekliyordum... belki cıkar ve beni görür umidiyle..
birisi kapıda belirdi... evet oydu sevdigimdi.. hani su kapıda saatlerce benim icin bekleyen kisi.. asla sensiz diyen kisiydi =( ama ne oluyordu orada ne oluyordu bir kız cıkıyordu yanında arkadasları da vardı 4 kisilerdi 2 kız 2 erkek... onun yanagından öptü kız = ( iste hayat benim icin o anda bitmisti.. arabadan cıkıpp LANET OLSUN SANA demek istedim ama yapmadım onlara baktım giderken.. Bakmak guzelmis 1 yıllı götürenin ardından...

Eve dogru yola cıktık yine taksici olayı anlamıs gibi bana nasihatler veriyordu.. ama bilmiyordu ki benim gözyaslarımın neden döküldügünü kimse bilemezdi ki.. Teyzemlere geldigimde saat 10 olmustu bile.. dersaneden gec cıktıgımı ve onlarda kalıcagımı söledim..!








ARADAN 1.5 YIL GECMİSTİ.. ACILARI GÖMMÜSTÜM ARTIK HERSEYİN BİTTİGİNİ DUSUNUYORDUM.. YENİ ASKLARA İMZAMI ATMISTIM BİLE.. BELKİ DE ONUN İNTİKAMINI BASKA İNSANLARDAN ALIYORDUM AMA ASKA İNANMIYORDUM Kİ ARTIK İNANMAYACAKTIMDA.. TELEFONLARIM DEİŞMİS YENİ İSE BASLAMIS ARTIK BENDE ÜNİ OLMUSTUM.. 1 AY BOYUNCA SESSİZ TELEFONLAR ALMAYA BASLADIM.. ÖZELDEN CAGRI O KADAR SIKICIYDI Kİ SAVCILIGA SUC DUYURUSUNDA BULUNACAKTIM.. NUMARAMI DEİŞTİREMEZDİM CUNKU TUM İŞ YERLERİNDE BU TLF MEVCUTTU.... NE YAPMALIYIM DİYE DUSUNURKEN O SESSİZ TELEFONLARDAN BİRİSİNDEN BİR SES CIKTI


"DISARIYA BAKARMISIN" DİYE..

BAKTIM

BAKTIM

BAKTIM


LANET OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN


KARSIM O VARDI
ELLERİNDE GULLERLE KARSIMDAYDI
MERDİVENLERE GÜLLERİ SERPMİŞ BANA BAKIYORDU

PERDEYİ HEMEN KAPADIM KENDİME İNANMADIM HAYAL OLDUGUNU SANDIM YENİDEN BAKTIM VE O HALA ORADAYDI =(
ARADAN 1.5 YIL GECMİSTİ
GERİ GELMİSTİ..

POSTAMIZA BİR ZARF BIRAKTIGINI GÖRDÜM.. GÜLLERİ YERE KOYDU UZAKLASTI

ASAGI ASLA İNMEYECEKTİM.. ONLA GÖRÜSMEMELİYDİM.. YANIMDA DEİLDİ ARTIK UNUTMA UNUTMA NE OLUR UNUTMA DEDİM...

GECE SAAT 2 İDİ.. HALA UYUMAMISTIM ORAYA NE KOYDUGUNU COK MERAK EDİYORDUM..

İNDİM POSTAYA BAKTIM BİR ZARF VARDI...

ACTIM OKUDUM..

GELDİM İSTE SEVDİGİM ARTIK SENİNLEYİM YAZIYORDU

GÖZYASLARINA BİR KEZ DAHA BOGULDUM SAKA OLMALIYDI BU SAKA..
YALAN OLMALIYDI BU YALAN
ALLAHIM NE YAPACAGIM BEN DERKEN GECE SAAT 3 DE ARANIYORDUM O ARIYORDU TELEFONUMU..!
ACMADIM ACMAYACAKTIM DA ÖLE OLMALIYDI..

AMA İCİMDE BİR UFTE KALMISTI.. ONA BAGIRAMAMISTIM.. GÖRDÜGÜM HALDE..

ACTIM TELEFONU [ 15 ARAYISINDAN SONRA ]
SEVDİGİM.. BEN SENDEN HİC AYRILMADIM.. SEN HEP BENİM KALBİMDEYDİN..
ARTIK AYAKLARIMIN USTUNDE DURABİLİYORUM
ELLERİMİ UZATTIM TUTARMISIN
BENİ BİR KEZ DAHA SARARMISIN SEVGİNLE

DEDİ..!



CEVABIM COK GEC OLMADI..

.....YALAN SEVDANIN YALAN İNSANI NEDEN HALA BENİ ARIYORSUN.. GİDERKEN BIRAKTIGIN SAPLADIGIN BICAGI GERİ Mİ İSTİYORSUN.. HADİ GİT DURMA.. LANET OLSUN SENLE GECEN GUNE LANET OLSUN.. İSTEMİYORUM ARTIK GİT DURMA BİR DAHA BENİ SAKIN AMA SAKIN ARAMA..! BEN BASKASINI SEVİYORUM SENİ DEİL..!

/////HANİ SÖZ VERMİSTİK BİRBİRİMİZE HANİ BEKLEYECEKTİN BENİ..

.....GİDERKEN YALANLARLA GİTTİN EY SEVGİYİM YÜREK.. GERİ GELİRKEN HANGİ SÖZÜ İSTİYORSUN BENDEN


DEDİM VE KAPATTIM


O GUNUN ÜSTÜNDEN 3 GUN GECTİ SADECE..!
hala onu seviyorum aslında ama geri dönemem
hala beni arıyor sesimi duyuyor kapatıyor
ve hala onsuzlugu alısmaya calısıyorum o verken


söleyin bana dostlar sevdada yalan var mı???
 
kimbilir kaç kere okudum bu yazıyı ama hala daha büyük büyük zevkle okdum harika yaaa
 
Geri
Üst