*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #2 Cevap: yapraktan ayakkabılarr süpermiş gerçek değil galiba tasarım sadece emeğine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2008 #3 Cevap: yapraktan ayakkabılarr evet gerçektende çok güzellerrcanım benim sağol yorumalr içinn
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #6 Cevap: yapraktan ayakkabılarr hoş ve zarif görünüyorlar emeğine sağlık canım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Kasım 2008 #7 Cevap: yapraktan ayakkabılarr teşşekürler güzel melkelr yorumlarınız için beğendiğinize çok sevindimm
Cevap: yapraktan ayakkabılarr teşşekürler güzel melkelr yorumlarınız için beğendiğinize çok sevindimm
zuzu65 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #8 Cevap: yapraktan ayakkabılarr hepsi birbirinden ilginç ve güzeller ama ewlat bunun giyildiğini bi aklına getirsene ben getiremiyomda
Cevap: yapraktan ayakkabılarr hepsi birbirinden ilginç ve güzeller ama ewlat bunun giyildiğini bi aklına getirsene ben getiremiyomda
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Kasım 2008 #9 Cevap: yapraktan ayakkabılarr hakılısın sultanım yhaa fgerçekten komil olurduu😀