yardımcı olur musunuz? dershanelerin deneme sınavlarına katılmalıyım

ayça_crazy

Yeni Üye
Üye
yardımcı olur musunuz? dershanelerin deneme sınavlarına katılmalıyım
merhaba arkadaşlar. ben 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim. sözel derslerim iyidir, sözelle ilgili sorunum yok. ama sayısal yapamıyorum ( mat ve geo derslerini ). bunun için önümüzdeki yıl sizce dershaneye mi gitmeliyim yoksa hafta sonları 3 er saat mat ve geo dan özel ders mi almalıyım (ayrıca okulumdaki hafta içi mat ve geo kurslarına katılmalıyım ve bir dershaneyle anlaşıp denemelerine mi katılmalıyım). kafam çok karıştı.
dershaneye gidersem yollarda zaman kaybı olur ve önümüzdeki yıl boş hoca bulamazsın diyorlar. dershane de bir yayına bağlı kalıyorum. evde de tembellik edip çalışmazsam diye korkuyorum. kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz? şimdiden tşkler :)
 
mantıken özel hoca her zaman daha iyi sonuç verir ama dershanede de deneme sınavlarıyla kendini geliştirebilirsin, kendini en iyi sen bilirsin. geometriyi hiç sorun etme lise 2 de bende yapamıyodum ucu ucuna geçmiştim ama bi arkadaşım bana birazını gösterdiğinde çözdüm işi. bulmaca çözmek gibi en eğlenceli dersti benim için. özel hocayla mat da geometriyide halledersin ama deneme sınavlarıyla kendini ölçmen de çok gerekli. umarım hepsini halledersin, ikisinide gözünde büyütme yapamıyorum dediğin konuyu kavrayıp yaptığın zaman en eğlenceli konu gelecektir sana :) hepsi hallolur inşallah :)
 
evet ayrıca bir dershaneyle anlaşıp denemelerine girmeyi düşünüyorum. yardımın için tşkler:) inş.
 
Geri
Üst